БЕЖАНЕЦ СЕ ОКАЗАЛ ОСМИЯТ ОЦЕЛЯЛ НА АМ „СТРУМА“, ИЗБЯГАЛ ОТ „ПИРОГОВ“?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има вероятност осмият оцелял от автобусната катастрофа на АМ „Струма“ да е 36-годишен бежанец от Близкия изток. Това предположение на прави македонският журналист Ади Каили от телевизия Alsat обяви в предаването „Директно“ по Bulgaria ON AIR.
Той се е качил в автобуса на територията на България и не е бил в списъка на пътниците от екскурзията.

Собственик на автобусна фирма за ада на Струма: Допускам терористичен акт – ВИДЕО Кадър Нова, Булфото Шокираща версия за терористичен акт, предположи собственик на голяма българск…Nov 25 2021vijti.com

Информацията обаче е противоречива. Твърди, че се първо е откаран в Травматологията в „Пирогов“, след това е изчезнал от лечебното заведение.

„Оцелелите от болницата ми казаха, че 8 човека се спасиха. В болницата са само 7. Казаха ми, че още един пътник се е качил при 15-минутната пауза в София. Това се проверява от разследващите. Оцелелите не познават този човек“, разказа Ади Каили.

Той е видял в списъка на оцелелите от катастрофата име на арабин или африканец. Според него срещу малка сума пари се е качил на автобуса, за да стигне до друга държава.

Вътрешното министерство на Северна Македония твърди, че този човек никога не е влизал на територията на страната.

„Кой позволи този човек да излезе от болница „Пирогов“, попита македонският журналист.

Тираджия пръв помогнал на ранените на „Струма“: Лицата им бяха в кръв, черни / ВИДЕОПървият човек, помагал на оцелелите след катастрофата на магистрала „Струма”, разказа за преживяното…Nov 25 2021vijti.com

    Източник: dnes.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!