Балгарска лекарка в Чикаго за поставената ѝ Ковид-ваксина: Изпитах сърцебиене, получих стягане в гърдите (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

САЩ бе една от първите държави, където официализираха новата ваксина срещу коронавируса. Българска лекарка в Чикаго разказа за своите впечатления от поставената ѝ там ваксина срещу COVID-19 :

Д-р Катя Илиева e лекар, живеещ и практикуващ в Чикаго.

Тя е сред медицинските лица, на които вече е поставена ваксината срещу коронавирус, която очакваме да пристигне в България.д-р Катя Илиева Чикаго

„В нашата болница ваксината започна да се раздава първо на работещите в Бърза помощ, на тези от интензивната грижа, след това на тези, които се занимават с обслужване на дихателни пътища и след това стигна и до лекарите като мен”, каза тя пред NOVA.

По думите й всичко е много добре организирано и разделено на етапи.

„Всеки чака покана по електронната поща. Записва си час и ваксината му се поставя. След това е под наблюдение 15-30 минути”, каза още Катя Илиева. „Аз бях под наблюдение 30 минути, тъй като изпитах сърцебиене, малко ми се завъртя главата, получих стягане в гърдите, но кръвното ми налягане, пулсът, кислородът – всичко беше много добро. Излязох от кабинета в много добро състояние”, разказа тя.

Бразилският президент: Ваксината на Пфайзер може да ви превърне в брадати жени или крокодилиБразилският президент Жаир Болсонаро атакува коронавирусните ваксини, заявявайки, че ваксината на Пф…Dec 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!