„Бабешки“ бански, целулит и тлъстинки: снимаха смятаната за секс-символ Скарлет Йохансон на почивка (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скарлет Йохансон е смятана за една от най-сексапилните холивудски актриси. Това показа проучване на американския социален психолог Джъстин Лемилър. Според няколко хиляди участници от мъжки пол, Скарлет е на първо място в списъка на най-съблазнителните звезди на нашето време – именно тя е най-често присъства във фантазиите на силния пол.

Разбира се, нейните роли също имат значение тук: Йохансон често играе секси супергероини с невероятни сили. Но дори извън тази рамка блондинката е невероятно привлекателна – на червения килим тя лесно засенчва останалите знаменитости. Сега обаче всичко е ясно – значителна заслуга за това имат стилистите, които успяват да изберат идеалните тоалети за актрисата, които скриват всичките й недостатъци.

Както обикновено, реалността се оказа далеч от идеалните картини от светски събития. Сега Скарлет и съпругът й почиват край брега на Хамптън.  Звездата по бански беше заснета на луксозна яхта. И не всички фенове харесаха начина, по който изглежда.

Първо, Йохансон изглежда много по-пълна, отколкото сме си представяли. Между другото, тя също има целулит – тялото на „супергероинята“ изобщо не е перфектно.

Скарлет Йохансон бански

Скарлет Йохансон

Снимка
Legion Media

Скарлет Йохансон целулит

Скарлет Йохансон

Снимка
Legion Media

Това, разбира се, не омаловажава факта, че Скарлет е изиграла някои от най-запомнящите се роли в киното и има куп награди и номинации. А снимките само доказват, че дори и най-големите звезди са обикновени хора, на които нищо не им е чуждо!

Ето как В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ изглежда 52-годишната Джей Ло без грим! Няма да повярвате (СНИМКИ) Истинските жени не се страхуват от годините и от остаряването. В крайна сметка възрастта е състояни…Apr 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!