АБСОЛЮТНА БОЗА: Халваджиян, спри „Звездите в нас“!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Музикалното шоу „Звездите в нас“ се появи на екран с големи амбиции от страна на продуцента Маги Халваджиян, а зрителите очакваха шоуто да бъде изпипано поне като „Като две капки вода“. Очакванията се разминаха с действителността. 

Зрителите заявиха възмущението си още по време на първия концерт, но дадоха втори шанс на шоуто. След излъчването му в социалните мрежи ври и кипи от негативни коментари и все повече фенове заявяват, че се отказват да го гледат и че „Гласът на България“ в конкурентната телевизия го бие по всички показатели.

Възмущението на зрителите идва преди всичко от некомпетентността на журито, съставено от стари дружки на продуцентитр. Маги е поканил в тази роля да влязат Тита, Софи Маринова, Виктор Калев и Дони. Тийнсензацията Тита сама признава, че няма идея какво прави в това шоу и че не може да оценява. Същото твърди и ромската певица.

В първия епизод съдиите с отсъстващо музикално образование те изгониха най-силния отбор досега – този на Лили Иванова, който се оказа фаворит на цяла България. Вместо това пък напред продължи фалшивият „Отбор Софи Маринова“.

Във втория концерт също изгониха двата най-силни отбора – на Мария Илиева и Мария Калас. Вместо това напред продължи „Отбор Тони Стораро“. А само преди петилетка Халваджиян се кълнеше, че в негово предаване никога няма да пее чалга изпълнител.

Маги си скубе косите! Неадекватно жури провали „Звездите в нас“ (СНИМКИ) Всички с нетърпение очакваха широко рекламираното ново шоу по Нова ТВ, “ Звездите в нас „, продуцир…Sep 19 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!