7те неща, които мъжът прави в леглото, ако наистина ви обича:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има любов без интимност, а има обикновен секс без емоционална връзка. Да, за съжаление, не всички жени навреме разбират, че отношенията им с партньорите не са много добри. Говоря конкретно за емоционалната близост, която липсва на някои двойки. Да, живеете заедно, да имате интимност, но все пак усещате, че човекът е някъде не с вас, той е някак откъснат и отдалечен, въпреки че седи / лежи до вас. И цялата работа е, че няма признаци, които да ви говорят за любовта на мъжа. Ние, жените, искаме да се чувстваме обичани, това ни вдъхновява!

Мъжете с право са луди по жени, притежаващи следните черти Ще се изненадате, когато научите, че светът на науката е разбрал за развитието на романтичните вза…Feb 26 2021vijti.com

7 неща, които мъжът прави в леглото, ако наистина ви обича

Той ви гледа в очите

Ако мъжът не гледа жена по време на полов акт, тогава обикновено не е ясно какво и за кого мисли. Кого си представя – Анджелина Джоли или съседката от последния етаж? Това е неприятно! Ако поддържате зрителен контакт през почти целия процес, това говори много. Това означава, че мъжът е фокусиран специално върху вас и мисли за вас, а не за някой друг. Много двойки не практикуват зрителен контакт, защото са срамежливи, но повярвайте ми, просто трябва да опитате веднъж и това ще премахне срамежливостта ви.

Той казва името ви

Още един знак, че човекът мисли за вас и е фокусиран върху вас.  Той ви прави комплименти, нарича ви любима, красива, секси, страстна.

Той те целува страстно

Има мъже, които напълно забравят за целувките и прелюдиите към секса. Но именно страстните целувки, а не бързият преход говори за искрено отношение към жената. Ако става въпрос за вашия партньор, значи имате късмет. Това означава, че той се радва на всеки миг, прекаран с вас, а не просто се втурва да завърши „своята работа“ възможно най-скоро и да си легне.

Той пита дали харесвате това, което прави

За един мъж, който искрено обича половинката си, е много важно тя да се чувства добре. Той отделя време, за да разбере какво наистина харесвате в леглото, иска да е сигурен, че се забавлявате. Той е много внимателен към вас, не иска да правите нещо, което не ви харесва, така че изведнъж да се почувствате неловко, неприятно и може би отегчено.

Той не бърза

За любящия мъж сексът е не само удовлетворение на желанието му. За максимално удоволствие за него е важен целият процес, удоволствието с вас, а не само последният момент. А жените в края на краищата по-често харесват бавен процес, защото понякога не могат веднага да преминат от ежедневни дела към секс.

След интимност той просто иска да лежи заедно с вас.

Това също е много важно! Когато един мъж след секс иска да лежи с вас и да говори за нещо или просто да мълчи, прегръщайки ви, това е страхотно! Това означава, че той не може да ви се насити, вашите чувства, вашите емоции са важни за него, вие сте важни за него и връзката с вас не е само физическа.

Той ви казва в леглото, че обича

За съжаление много мъже по някакъв начин споделят две понятия – любов и секс. Ако вашият партньор по време и след интимност ви казва, че обича, то това е просто идеалната комбинация. Вие сте важни за него, той ви иска, обича ви и има много силна връзка между вас, ако изпитвате същите чувства към него!

Сега със сигурност знаете, че партньорът ви ви обича!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!