Стефан Данаилов след кончината на Виолета Гиндева: Някои от най-добрите неща, които съм правил на младини, са с нея

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„От вас разбирам. Горката Валка, Боже! Бог да я прости“, каза проф. Стефан Данаилов пред ПИК след тъжната вест за кончината на Виолета Гиндева. Припомняме, че голямата актриса почина на 72 години, навръх имения си ден – Цветница. „Скоро си говорихме с нея. Валя ми беше една от най-близките партньорки в младите години. Едни от добрите неща, които съм правил, са с нея. Тя беше много нежно момиче и кротка жена, макар че животът и беше много нещастлив според мен. Много талантливо момиче, много кризи преживя, обиди преживя. И все пак се държеше и с голяма радост се върна в театъра да играе в последните години, което беше радостно. Горката, Боже…“, каза покрусен Мастера. Публиката винаги ще помни една от класиките с тяхно участие – филмът „Черните ангели“.Ламбо плаща по 5 бона месечно на безработния си син: Стефан Данаилов издържа Влади и погасява кредита муСтефан Данаилов ежемесечно превеждал на сина си Владимир по 5 хиляди лева издръжка. Макар наследникъ…Feb 25 2019vijti.com

Голямата актриса Виолета Гиндева почина навръх имения си ден – Цветница. Гиндева е влязла в „Пирогов“ по спешност заради чревни проблеми и й е била направена операция, която била успешна. След това са възникнали някои усложнения, довериха нейни близки.

„Валя винаги е била усмихната, винаги добронамерена – каза пред ПИК директорът на Народния театър Мариус Донкин. – Никога не е проявявала пренебрежение, високомерие. Уважаваше колегите си. Винаги, когато можеше да помогне, го правеше. – такава беше и към децата си, и към колегите. И сега не мога да се сетя някога да не е била усмихната. Толкова силни неща е изиграла! Толкова красиво момиче беше!

Неотдавна дойде при мен и ми каза: „Извикаха ме да играя в една пиеса, мога ли да остана?“. Казах и: „Валя, какво значи това, разбира се!“. И я назначих на половин щат като всички пенсионери. И тя започна да играе – една пиеса, втора пиеса. Сега се подготвяше да започне репетиции с Недялко Йорданов. Беше много щастлива“.

„Разбита съм. До миналия месец игра представления. Мисля, че бях най-близкият й човек в театъра. Бог да я прости“, каза покрусена пред ПИК Аня Пенчева. Тя си партнираше с Гиндева в хитовия спектакъл „Лунатици“.Наследникът на големия Стефан Данаилов – Владимир Данаилов, се превърна в гордост за своите родителиТой отдавна се е превърнал в гордост за родителите си Мнозина не могат да повярват какво се случва с…Feb 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!