Сега измивам мръсните фуги на плочките до блясък за няколко минути. Споделям метода, който намерих в едно старо списание:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фугите на плочките понякога развалят външния вид на плочката. Потъмняват и се замърсяват доста бързо. Особено ако са светли, тогава замърсяването е много забележимо върху тях.Искам да кажа за един начин, който помага с помощта на евтини средства бързо и лесно да направите фугите на плочките идеално чисти.

За да приготвите разтвора, ще ви трябва лимонена киселина, сода за хляб, течен сапун за пране.

Съвет. За да добавите аромат, препоръчвам също да използвате етерично масло с любимия ви аромат.

Изсипете 1 супена лъжица лимонена киселина в съд. След това го досипете с половин чаша гореща вода. Това е необходимо, за да се разтвори добре лимонената киселина.

Домашен чистач на фуги – 2 безотказни рецепти за блестяща баня: Плочките в банята са мястото, което много често издава, че собствениците на дома са немърливи откъ…Jun 14 2020vijti.com

След това добавете 1 супена лъжица течен сапун за пране и сода за хляб, както и няколко капки етерично масло.

Съвет. Ако замърсяването е силно, тогава сапунът за пране трябва да бъде 2 супени лъжици.

След смесване на тези съставки ще забележите, че се е образувала пухкава маса с мека пяна. След това вземете четка и нанесете тази смес върху повърхността. Използвам голяма четка с твърд косъм.

След нанасяне на продукта изчакайте 5 мин. През това време съставът ще работи. И след това минете с четката.

Остава само да вземете леген с вода, да навлажнете кърпа там и да измиете остатъците от продукта и замърсителите. Плочките и фугите са идеално чисти.

Периодично правя това почистване, за да не стигнат фугите на плочките до силно замърсено състояние.

И все пак всеки път след измиване водата ми е много мръсна, което показва, че плочката все още има нужда от често миене.

Добре е, че методът е прост, не е скъп, така че можете да почиствате фугите и плочките доста често. И аз горещо препоръчвам този метод и на вас.

Лесен начин да почистим фугите в банята: Стават идеални за минути, само с две съставкиМухълът, който се събира във фугите между плочките, е доста по-опасен от обикновената мръсотия. Без …Jul 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!