Самотна майка се обърна с тези думи към всичките си „съдници“ и ги разби на пух и прах

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Майка от Австралия публикува в личния си профил откровение, което предизвика вълна от коментари. Блогърка реши да разбие всички митове за живота на самотните майки, а думите й получиха огромна подкрепа.
Чрез публикацията си тя целяла да изрази всичко онова, което й се искало околните, както и нейните критици, да разберат.
Вижте какво написа тя:
Самотната майка невинаги е разбита, разстроена или смачкана от живота. И не страда цял живот за онзи мъж. Затова не е нужно да я съжалявате постоянно. Напротив. Самотната майка работи здраво, спестява пари, ходи по почивки, носи дрехите, които харесва и излиза на по питие с приятели.
Мъжът ми избра майка си пред семейството: Търпя, но не знам докога ще издържа, нуждая се от съвет„Здравейте, пише ви една жена на кръстопът и моли всеки, който може да помогне със съвет! Историята …Jun 14 2019vijti.com

Повярвайте, знам всички критики и митове, които се носят по адрес на живота на самотните майки. Сблъсквам се всеки ден с жалостливи погледи, когато кажа на някого аз съм самотна майка. Аз се чувствам добре от това, щастлива съм от живота си, не се самосъжалявам за нищо. И се чудя „защо тогава е толкова нужно на вас да ме съжалявате?“
Знам, че когато го чувате, тайничко си казвате „Добре, че не се случва с мен.“ Но трябва да знаете, че всеки може да се събуди една сутрин и да се озове в тази ситуация. И не е нужно да има драма, защото това е животът. Въпреки всичко той продължава за силните и най-вече за тези, които искат да бъдат щастливи заради детето си! Повярвайте ми, понякога не е въпрос на избор дали да останете самотен родител или не. Или поне не на вашия личен избор.

Често ми се е случвало да ме съдят за това, че излизам на среща с нов мъж. Гледат ме и укорително говорят, че търся баща за децата си. Не търся никой, камоли нечий чужд съпруг. Но пак питам – защо всъщност се интересувате толкова от начина, по който живея живота си? Труден, лесен, весел или не чак толкова – той си е мой. И аз съм щастлива от него. Тогава каква е причината вие да не сте?
Смятате, че детето ми е товар, който е непосилно да нося сама. Че ми се налага да живея нечовешки трудно, за да му осигурявам всичко необходимо и че трябва да се оплаквам на всеки? Не живея по-различно от всяка нормална майка. Аз не се тревожа за нищо, защото съм силна. Защо тогава вие го правите?
Източник и снимка: mama24.bg
Мислите ли, че сте добра майка: Митове и факти доказват, че понятието е доста разтегливоВсички искаме да дадем 100% от себе си, когато става въпрос за децата ни. А дали е нужно? Няма да за…Feb 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!