Разбулиха най-голямата мистерия от 130 години насам – стана ясно кой е бил Джак Изкормвача

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-голямата мистерия от 130 години насам е решена, разкриха Джак Изкормвача
След 130 години загадки, мистерията около Джак Изкормвача е решена.
След като е взета ДНК проба от кръвта по шала на една от жертвите му — Катрин Едоус, най-после разкриха самоличността му.
Както е известно, това е най-известният сериен убиец в Англия, а и в цял свят.
Смята се, че е убил поне 5 жени със съмнителна репутация, а може би и повече. Самоличността му остава загадка почти до днес.
Причината за смъртта на Шабан Шаулич обвита в мистерия: След катастрофата той излязъл от колата, прокурорът настоява за аутопсияШабан Шаулич бил в съзнание след катастрофата В неделя при нелеп инцидент загина Шабан Шаулич. Тежка…Feb 20 2019vijti.com

Анализът показва, че става дума за Аарон Комински, бръснар, който живее в Лондон. Космински е главен заподозрян на детективите им, които тогава са водили разследването, но никога не е имало достатъчно доказателство, за да бъде осъден.
Въпреки това, повече от 100 години след като е убивал в Лондон, изследователите от университета „Джон Морис“ в Ливърпул са успели да идентифицират прочутия сериен убиец.
Джак Изкормвача е обвинен за убийството на най-малко 5 жени от източната част на Лондон през 1888-ма година. Анализът е направен на база единствените доказателства за убиеца, оставени върху четвъртата жертва — Катрин Едоус.

Предполагало се, че кръвта принадлежи на убиеца.
Това не е първи път, когато Комински се свързва с убийствата.
Но за първи път твърденията са подкрепени с доказателства.
Повече от 130 години продължава мистерията около Комински. И досега така и не е потвърдена неговата самоличност като виновен за убийствата. Както е известно, Джак Изкормвача е една от най-мрачните фигури в криминалната история на Лондон. Убиецът вдъхновил толкова книги и филми, остава неизвестен повече от 100 години, докато загадката бива разкрита.

За Комински се знае малко. Той е бил полски еврейски емигрант, който се мести в Англия, след като страната му попада под руско влияние. За да избяга от руския царски режим той бяга от страната си.
Очевидно е имал психични отклонения, тъй като през 1891 година е изпратен в психиатрична болница. Предвид тежкото си състояние и ужасяващите условия в тези „лечебни заведения“, осем години по-късно умира.
Източник: Разкрития.ком
Чували ли сте за таен тунел, който прекосява България? Мистерията е разбуленаДоц. Ангел Калинов дълги години оглавява катедрата по генетика към ВСИ – Пловдив. След като се пенс…Jan 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!