Първи думи на Гала след новината, че ще става баба (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди ден като бомба в медийното пространство гръмна новината, че водещата Гала ще става баба ! Информацията плъзна, след като дъщеря й Мари и нейното гадже си направиха една и съща татуировка – малко бебешко краче.

Според непроверени публикации младата двойка не е избрала случайно татуировка във формата на детско краче. Известно е, че това е символ на зараждащия се живот и на бъдещ наследник, какъвто влюбените планират да създадат през 2021 г.

Водещата Гала ще става баба! От две години Мари, дъщерята на Гала и сина на Джуджи – Константин живеят заедно и за новата годин…Jan 10 2021vijti.com

Гала разговор

В разговор с фенове обаче Гала бе категорична, че няма да става баба, защото Мари не е бременна.

Водещата разкри също, че е отхвърляла оферти за работа от всички телевизии, при това с големи заплати, но искала да остане вярна на „На кафе“.

Гала разговор с фенове

Феновете засипаха Гала и с комплименти за младежкия й външен вид и дългата кариера в медиите. Hotnews.bg при помня, че плевенчанката ще стане на 53 години на 13 февруари, а заедно със Слави Трифонов е най-дълго задържалото се лице в ефир.

Евгени Минчев стъписа зрителите с нова визия – вижте как се появи при Гала (Снимки): Светският хроникьор Евгени Минчев е особено внимателен по отношение на външния си вид – ексцентриз…Dec 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!