Помните ли Жорж Ганчев: Направо се стопи след инфаркта

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След няколкомесечно отсъствие от публичното пространство Жорж Ганчев направи голямото си завръщане, появявайки се в ефира на БНТ. Политикът шокира зрителите с неузнаваемия си външен вид. Исполинът Ганчев се е стопил наполовина, а от винаги румените му бузи и прилежна прическа няма и помен. Според близки до легендарния шоумен покрай влошеното си здравословно състояние той бил смъкнал почти 40 килограма от теглото си.Помните ли милионерката леля Гошка? Заела се е със сериозен проектПалат на няколко ката с райска градина и аристократични веранди стяга в родния Искър прочутата в цял…Mar 30 2019vijti.com

Припомняме, че в началото на юли 2018 г. Жорж бе повален от масивен инфаркт на центъра на София. „Само за седем минути при мен пристигна лекар от „Света Екатерина“. Те ме спасиха. Аз бях в клинична смърт“, споделя Ганчев, който бе хоспитализиран в т.нар. „златен час“, който е решаващ за пациенти със сърдечен удар. Към момента вечният кандидат за президент признава, че има по-малко енергия от обичайното, но бил благодарен, че е прескочил трапа. „Не пия, не пуша и не ходя по баровете, а и правя добри неща“, казва Ганчев за новия си начин на живот.

Жорж Ганчев Ганчев (с рождено име Георги Ганчев Петрушев) е български политик, многократно кандидат за президент, народен представител, основател и председател на Българския бизнес блок), български и британски фехтовач (състезател и треньор), британски и американски театрален и кинодеец (актьор, режисьор, сценарист, драматург, продуцент), американски и български писател. Ганчев е и бивш сътрудник на Второ главно управление на Държавна сигурност между 1970 и 1990 г. с псевдоним „Жорж“.

Шампион на България по фехтовка, играе баскетбол в „Академик“, София. Следва в Националната спортна академия при Ференц Магяр (Модьор). В началото на 1960-те години се жени за британска поданичка, емигрира в чужбина[4]. Завършва Британската академия по фехтовка и по-късно (в САЩ) Театралния институт на Лий Страсбърг и Експерименталния филмов колеж „Шеруд Оукс“ в Холивуд.
През 1970 и 1974 година е световен шампион по фехтовка при професионалистите.[5] Става главен треньор на Лондонския клуб по фехтовка (1968 – 1973) и треньор на олимпийския отбор по фехтовка на Великобритания (1968, 1972). Между 1973 и 1988 година се изявява като режисьор, сценарист в театъра, гост-лектор в Американската академия за драматични изкуства, продуцент в киното и театъра на Англия и САЩ. Автор е на 7 филмови сценария в Холивуд, пиеси (продуцирани в Холивуд), книги и поезия, изявявал се е също и като актьор[6] с епизодични роли в Холивуд.Спомени от соца: Помните ли Златни пясъци през 70-те – една синя приказкаСветовноизвестният курорт Златни пясъци е разположен на самия морски бряг, на 17 км от гр. Варна, че…Mar 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!