Полезно: ритуалите, които ще ви донесат здраве, късмет и пари през 2020 г.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди Нова година трябва да се отървете от излишния “багаж”, за да станете по-щастливи и да успеете в бъдещето. Ефективните ритуали преди Нова година ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние и да решите проблемите си. През новата година всеки ще има възможността да осъществи плановете си и да стане по-богат и по-успешен, но сега трябва да се погрижите за бъдещето си. Астролозите и езотериците уверяват, че е необходимо да се отървете от някои неща още преди началото на следващата година, така че нищо да не ви пречи да продължите и да постигнете вашите цели. Експертите предлагат най-силните ритуали преди Нова година, които ще ви помогнат да преодолеете проблемите и финансовите затруднения.Нова мода тръгна из народа – зарязваш работата и си гледаш животаПолучаваш стабилно образование, намираш си подходяща работа, правиш кариера, купуваш си кола, теглиш…Dec 19 2018vijti.com

Силен ритуал как да се отървете от проблемите
Този прост ритуал ще ви помогне да се отървете от проблемите преди началото на 2019 г., което означава, че скоро ще можете да започнете живота си от нулата. Необходимо е да се извърши седмица преди Нова година. За да направите това, запалете свещ пред себе си, вземете парче хартия и химикал. Помислете за проблемите, които сте имали през изминалата година. Запишете ги.

След това запалете листа с помощта на пламъка на свещта и кажете:
“Старата година си тръгва, тя взима проблемите ми. Новата година ще дойде и ще донесе добър късмет. Така както пламъкът изгаря хартията, така нека препятствията в моя път да изгорят. Давам сила на всяка дума.”
Когато хартията изгасне, съберете остатъците. Изнесете ги от дома си и ги погребете.
Този ритуал не свършва до тук. Непосредствено след звъненето на часовника, кажете: “Новата година е започнала и животът ми започва отново.” Така че оставете старите проблеми през изминалата година и в бъдеще трудностите ще ви притеснят много по-малко.

Новогодишен ритуал за пари
Ако през изминалата година проблемите с парите не са ви давали спокойствие, можете да се отървете от тях сега. За това ще ви помогне Новогодишния ритуал с мандарини.

Трудно е да си представим една Нова година без маса с мандарини, защото този плод не само прави трапезата по-ярка, но и привлича богатство и късмет. В Китай мандарините се наричат “златни плодове”, така че те най-често се използват за провеждане на парични ритуали.

Няколко дни преди Нова година, вземете килограми мандарини, а на 31 декември вземете най-голямата от тях. Обелете плода и го поставете пред вас. Започнете да разкъсвате отделните елементи и да ги броите, сякаш броите пари, и след това кажете:

“Както много мандарини растат на дървото, нека и в портфейла ми да има толкова много пари.”

След това отделете един парче и изяжте останалото. Поставете малко парченце мандарина в портфейла си и го оставете там до 1 януари. Смята се, че миризмата на мандарини привлича късмета и парите, което означава, че ако използвате този портфейл една година, то парите ще дойдат в ръцете ви.

Вече много астролози се опитват да предскажат какво трябва да правим през новата година. Мнозина вярват, че в близко бъдеще животът на хората ще се промени към по-добро. Други твърдят, че трудностите не могат да бъдат избегнати.73-годишен пенсионер успя съвсем сам да вдигне мостВ постройката са вложени 200 тона строителни материали, които 73-годишният Юсеин Мадански пренесъл н…Dec 18 2018vijti.com
Източник: retro.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!