Още като видите устните на една жена и веднага можете да разкриете същността й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

1. Кукленски устни
Жените, които ги притежават са доста смели и обичат да привличат вниманието към себе си. Флиртът не им е чужд, падат си по новите запознанства. Любовта е техният смисъл на живот. Кокетни и суетни, те все пак са доста мили по душа. На работното си място са съсредоточени върху поставените им задачи и мразят компромисите. Обичат да работят това, което им допада, като предпочитат по-артистичните професии.
2. Кокетни устни
Дамите с подобна форма на устните се водят класни жени. Обожават да живеят в лукс и охолство, харесват пътешествията, обичат да имат заможен и осигурен мъж до тях.
Учените откриха, че дълголетието и добрата ни форма зависят от вида на кръвната група – ето с какъв вид чай да се подсилите, ако искате да сте здравиКръвната група на всеки човек дава информация относно червените кръвни телца и зависи от веществата,…Dec 13 2018vijti.com

За тях външния вид е от първостепенно значение и доста се грижат за себе си, като ходят на фитнес или спазват хранителни режими. Мразят да работят, обичат да получават парички на готово, които ги харчат, за да изглеждат добре.
3. Устни, приели формата на линия
Жените, които имат такива тънки и прави устни приемат нещата от живота твърде насериозно. Те са затворени на работното си място, облечени са строго и официално. Не обичат да приковават вниманието на другите върху себе си, ходят с прибрана и вързана коса. От първостепенно значение за тях са гледане на деца и пестене на пари, това го умеят перфектно.
4. Нацупени устни
Когато видите жени с такава уста, тя говори, че жената е устроена да мисли философски, меланхолична е и не обича да живее на максимални обороти.

Предпочита да действа на сигурно в любовта и мрази мимолетните или романтичните връзки. Тези жени винаги имат нужда от силна ръка до себе си, която да ги подкрепя и да балансира твърде меланхоличния им характер.
5. Груби устни
Когато една жена има плътни устни, които нямат ясно очертани извивки, то пред вас стои жена, която доста често страда от любовна мъка. Не е ясно защо, но почти винаги жената с груби устни не успява да покаже най-доброто, на което е способна пред своя партньор, с което го отдалечава от себе си. По тази причина самочувствието на такива жени често е понижено, а тяхната самооценка е твърде ниска.

6. С*кси устни
Жените, които носят плътни и изразителни устни са уникални, защото излъчват специфична енергия. Те привличат мъжете като магнит, имат високо самочувствие и вървят с вдигната глава. В бизнеса са много добри, като стават за ръководители и шефове. В любовта са всеотдайни и страстни, което ги прави мечта за зрелите мъже. Когато са били малки, са били плахи и несигурни, но с напредването на възрастта става точно обратното.
7. Детски устни
Когато една жена има устни, наподобяващи дете, то това е признак, че тя е винаги радостна, щастлива и усмихната. Такива жени пазят детското в себе си, оптимисти са и вярват в чудеса. Добротата е присъща за тях. В любовния живот те са търпеливи и обичат да правят компромиси, както и да дадат всичко от себе си за човека до тях. В работата са свити и затворени, като избягват ръководните позиции, но пък там бързо стават сушата на колектива.

8. Сериозни устни
Когато видите такъв тип жена, то това я характеризира като много строга и делова. Тази жена си подбира с кого да е приятел, държи на личното си пространство и мрази някой да я поучава какво да прави в живота си. Такъв тип жена се движи в една праволинейна посока и много трудно някой успява да я промени.
9. Устни с вдлъбнатини
Тези дами са доста странни птици. Въпреки това рядко се намира някой да каже нещо лошо за тях, защото са с добро сърце. Не обичат да комуникират, предпочитат работа зад компютъра на тихо и спокойно място. Тишината за тях е истинската почивка. Не вярват в любовта и никога не я чакат.

10. Изтънени устни
Това са едни от най-деликатните жени, които обичат изискаността. Много трудно можеш да им превземеш сърцето, просто, защото те не го дават. За тях трябва да се бориш със зъби и нокти. Когато ги спечелиш, в любовта стават всеотдайни, но ако те хванат в лъжа или изневяра никога няма да я простят.
11. Леко закривена усмивка
Лисичата усмивка подсказва, че тя е присъща за хитрите жени. Това са класическите клюкарки, които им доставя удоволствие да заплитат интриги. Перфектната професия за тях е политика или роля в киното или театъра. Когато става дума за любов се случва да заплитат интриги с чужди мъже, но хубавото е, че по някое време се овладяват и прекратяват това.

12. Раздалечени устни
Тези жени определено не са забележими. Те се сливат с останалите, нямат характерно свое занимание и не са особено активни. В любовта изчакват, докато мъжът направи първата крачка, пасивни са, което понякога им играе лоша шега.
Руски топлечител разкрива как да коригираме ДНК, за да сме в идеална формаБолестите се явяват като следствие от нашите мисли, емоции и поведение Наталия Бегачева е носител на…Nov 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!