Няколко сигурни признака, които показват, че душата ви се е прераждала повече от веднъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има няколко признака, по които да познаете, че носите стара душа и сте се прераждали повече от веднъж. Обикновено това се усеща по интуиция, но има и няколко видни белега, по които да се ориентирате.
Още в най-ранна възраст може да се разбере, че една душа е преминала през много животи и е натрупала голям опит. Един разговор е нужен, за да разберете, че водите диалог с мъдрец без значение от броя на годините му.
Ако сте стара душа, вероятно е да сте го разбирали още от дете и да сте се различавали от околните.Какво се случва с душата на трети, девети и четиридесетия ден след смърттаВ християнството има собствени понятия за това какво се случва с душата, след като човек е починал. …Feb 6 2019vijti.com

В ранните си години сте разсъждавали като хора със солиден житейски опит зад гърба си.
Навярно проницателността ви е неествествена и ако се научите да се вслушвате в нея, ще сте истински медиуми.
Обичате да стоите сами
Първият признак, че сте се прераждали много пъти, е че са радвате на времето, в което сте напълно сами. Вероятно още от малки сте се изолирали от големите групи и сте предпочитали да оставате насаме с мислите си. Старите души винаги са интроверти, докато хората, на които им предстоят още много прераждания, са екстроверти.

Креативни сте
В резултат на многото прераждания старите души натрупват различни таланти. Затова ако умеете да пишете, рисувате или пеете и то без да полагате големи усилия, вие сте изживели много животи. Знаете как да използвате въображението си и да изявявате дарбите си пред околните.
Може лесно да се поставите на мястото на другите
Хората със стара душа могат да проявят толерантност и търпимост към чуждата гледна точка. Способността им да виждат една ситуация от различни страни ги прави добри анализатори, които могат да погледат в по-дълбокия смисъл на думите ви.

Съчувствате на другите за проблемите им

Хората със стари души са по-чувствителни от останалите и изпитват силна емпатия. Могат да се разплачат, когато някой друг плаче и да чувстват емоции, които не са техните собствени.

Духовните теми ви интересуват

Привличат ли ви теми, свързани с Вселената, звездите и душата, то е вероятно да сте се прераждали повече от веднъж. Само старите души осъзнават, че има нещо много по-голямо от материални свят около нас.Когато ти е тежко на сърцето, а душата ти е ранена, следващите редове ще ти помогнат многоТова е едно силно емоционално повествование – изповед, предназначено изключително за нашите уважаеми…Jan 22 2019vijti.com

Източник: Диана

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!