Не пенсионерка, а пенсионирана дама: 10 удобни визии за пролетта от 60-годишен моден блогър от Германия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много жени в пенсионна възраст буквално са погълнати от семейството, съпруг, грижата за внуците и ежедневните проблеми. Но не всички зрели дами се отказват от модата.

Днес нека разгледаме 10 удобни и актуални пролетни визии от 60-годишна блогърка от Германия.

Нашата героиня изглежда стилно и модерно в сако с риза, блуза с щампа и плисирана пола. Последната благоприятно моделира женския силует, а грубите ботуши по глезена придават практичност на образа.

Софи Маринова втрещи с 24-каратов маникюр – стил или кич? (Снимка): На Софи Маринова човек просто няма как да ѝ се разсърди – винаги готова да те разсмее и със страхо…Apr 4 2022vijti.com

стилна визия 60-годишна

Една дама 60+ предпочита небрежните визии. С помощта на широки дънки, ниски ботуши, тя се фокусира върху комфорта и удобството.

визия в дънки дама

Зрелите дами избират рокли с щампи. Може да бъде модел с изразителен животински принт или флорален. Модерната жена допълва образа с джъмпер, жилетка.

рокля с животински принт 60+

рокля за дама 60+

Тениска + яке + дънки + кожени боти – стил и комфорт в едно! В тази визия можете да седнете с приятели в кафене, да пазарувате, модното дуо ще изглежда подходящо в компании с лоялно отношение към дрескода.

визия в дънки възраст 60+

Спортно-елегантното яке се съчетава добре с рокля с щампи и кремави боти до глезена. За да придаде елегантност и изисканост на фигурата, модната блогърка е подчертала талията си с колан с лаконична катарама.

модерна дамска визия 60+

Нашата героиня не е чужда на модните тенденции. Следващата визия се състои изключително от актуални артикули – дънково яке, удължена риза, панталон в спортен стил и ботуши с връзки.

модерен образ възрастна жена

Германката доказва със собствен пример, че 60+ е добра възраст за стилни експерименти. Тя умело съчетава дрехи с ефектен животински принт и кожени артикули в една визия. Модерно, удобно, актуално!

актуална визия дама 60+

Сако в кремав цвят + дълга рокля с леопардов принт + ботуши с висока подметка е сполучлива визия в минималистичен стил. Миниатюрен аксесоар на верижка и модерна декорация около врата се вписват идеално в лаконичния пролетен комплект.

леопардова рокля възрастна дама

Много в зрялото изображение зависи от цветовата схема. И така, маслиновият цвят в дует с приятен кремообразен нюанс благоприятно освежава и подмладява външния вид на жената.

дрехи в маслинов цвят

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!