Недим от „Безмилостен град“ – първенец в класация

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Анализаторската фирма „Somer“ предостави данни за най-популярните в момента „серийни екранни двойки“ в Турция, които местните медии веднага тиражираха.
Първото място е заето от двойка от телевизионния сериал „Alev Alev“/ „Пламък“ – Хазар Ергучлу и Беркер Гювен, който в момента българските зрители гледат като Недим в турската поредица „Безмилостен град“, пише Труд.

Утре в Безмилостен град-Джемре е арестувана и изпратена в затвора, Изписват Недим от болницата Ето какво ще се случи в понеделник в поредната серия на хитовата поредица  „Безмилостен град“, пре…Feb 22 2021vijti.com

 

„Пламък“, който стартира в Турция на 5 ноември 2020 г., е римейк на френския сериал „Базар на благотворителността“ и разказва за избухнал пожар по време на благотворителен базар, на който присъстват светски жени от Истанбул. Много от тях загиват в огъня, а други оцеляват, но са тежко ранени. След пожара животът на оцелелите се променя.

Беркер Гювен се превъплъщава в образа на Искендер Каябейли – любимецът на всички млади момичета със своя имидж на бъдещ голям медиен бос.

Втора позиция в тази класация заемат Арас Булут Ийнемли и Дамла Сьонмез от „Чукур“/“Ямата“. На трето място са Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн, която наскоро се присъедини към кастата „Дъщерята на посланика“, след като Неслихан Атагюл го напусна по здравословни причини.

На четвърто място са Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Анализатори посочват, че двойката е много по-популярна в чужбина, отколкото в Турция. В много страни героите от поредицата „Почукай на вратата ми“ заемат водещи позиции.

Анализаторите подчертават още, че при класацията са взели предвид популярността на тези екранни двойки в социалните мрежи и в различни интернет платформи.

Агяx Карачай отказва участие в края на „Безмилостен град“Актьорът Фикрет Кушкан, който се превъплътява в образа на Агяx Карачай в сериала „Безмилостен град“,…Feb 18 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!