Молитва към Ангела Пазител, с която да се молим в понеделник и да почерпим благодат от специалните й сили

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес сме решили да ви разкрием пълния текст на святата молитва към Ангела Пазител, чиито специални сили са само в понеделник и това е денят, в който можем да се молим с тази молитва.
Без значение дали сме си вкъщи, навън или в храма, ние трябва да влагаме в нея своята вяра, енергия и добри намерения и чувства. В противен случай, молитвата си остава просто набор от думи, които сами по себе си няма как да ни помогнат.
Но ако наистина вярваме в това, което казваме и искаме да се извисим духовно и да се доближим до Бог, то тази молитва определено е много подходяща да го направим. Ето какъв е и нейният пълен текст, който можем да казваме по всяко време на деня, стига да е понеделник:
Най-могъщата и силна молитва, която може да ни избави от зли сили, болести и нещастияИзключително могъща и силна мoлитвa oт ĸнигaтa „Maгичecĸaтa cилa нa yмa“ oт Джoyзeф Mъpфи, която вин…Apr 17 2019vijti.com

„Свети Ангеле Христов! Припадам пред тебе и те моля, свети пазителю мой, който си ми даден още от светото Кръщение, за да пазиш душата и грешното ми тяло, но аз с моята леност и лошия си навик огорчих твоята пречиста светлост и те прогоних от мене чрез различни срамни дела.
Покажи се към мен милосърден и не се отлъчвай от мене. Помогни ми с твоите молитви да премина останалото време от моя живот непорочно и да сторя плодове, достойни за покаяние.
Зная, че никой не ми е такъв застъпник и защитник, какъвто си ти, свети Ангеле! Защото, като предстоиш пред Господа, ти се молиш за мене.
Не преставай да умилостивяваш премилосърдния мой Господ и Бог да прости съгрешенията ми, които извърших през живота си с думи, дела и с всички мои чувства, и да ме спаси.
Амин!“

А сега ето и още две молитви, които имат специални сили в първи ден от седмицата
Тропар на св. Ангели, гл. 4
Началници на небесните воинства,
ние, недостойните, винаги ви молим с молитвите си
да ни оградите под покрова на вашата невеществена слава,
като запазвате нас, които коленопреклонно молим и викаме:
избавете ни от беда, защото сте чиноначалници на висшите сили.

Кондак, гл. 2
Архангели Божии, служители на Божествената слава,
началници на Ангелите и наставници на човеците,
като безплътни сили, изпросете за нас полезното и велика милост.
Източник: skafeto
Тази молитва има огромна целебна сила, но трябва да се използва само един път в годинатаВсеки знае, че искрената молитва има голяма сила и предпазва човек от неприятности. Има една много м…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!