Любов пламва между пациент и лекуващата му лекарка, тя дори забременява, но разбира за голямата му тайна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Милана и Давид се запознали в болницата. Мъжът постъпил в здравното заведение със силни болки в стомаха, а момичето било лекуващият му лекар.
Първоначално пациентът само се шегувал с Милана – тя била съвсем млада и наскоро била приключила с образованието си.
Но с времето, което прекарал в отделението, мъжът се привързал силно към грижовната лекарка и започнал да я сваля. Пращал й цветя по куриер, а в деня на изписването си я поканил на театър. Милана се съгласила.
Нещата между тях започнали да се развиват със скоростта на светлината и много скоро двамата станали съпруг и съпруга. Заживели в апартамента на Милана, защото жилището на Давид било чак на другия край на града и на момичето не му било удобно да ходи на работа. Година по-късно Милана забременяла.Италианското градче Брунате още разказва за любовта на Мара Белчева и Пенчо СлавейковПрегръдките на две огромни ръце. Това е първото, в което попада всеки пътник, слязъл от влака на гар…Mar 16 2019vijti.com

Давид бил много щастлив, че ще става татко и започнал да готви на бъдещата мама огромна изненада. Колкото и пъти младата жена да питала за какво става въпрос, той си мълчал.
Милана родила здраво детенце. В деня на изписването на улицата я чакал Давид с лъскава лимузина, цветя и много балони. Младата майка била в шок и дори й се приискало да нахока мъжа си за ненужното разхищение. Но следващата изненада я накарала да се усмихне още повече – красив пръстен под формата на малко детско краче с голям скъпоценен камък.
Милана се качила в лимузината, но вместо към дома им, колата тръгнала в друга посока. „Мили, къде отиваме? Домът ни е в другата посока”, казала обърканата родилка. „Съвсем скоро ще разбереш всичко и се надявам, че ще ти хареса”, отговорил й Давид.

Лимузината спряла в един от елитните квартали на града. Съпрузите се качили в асансьора и натиснали копчето за един от последните етажи на сградата. За да се озоват на прага на новото си четиристайно жилище, обзаведено с най-скъпите и качествени мебели и техника. А стаята на бебето… В нея сякаш бил побран цял детски магазин!
Пред изненаданата си съпруга Давид признал, че е собственик на огромна юридическа фирма. Криел това от нея, защото предишната му жена била с него само заради парите. Това го накарало да си потърси момиче, което да го приеме с всичките му недостатъци.

Всъщност Давид искал да признае много по-рано цялата истина на красивата си съпруга, но познавайки добре буйния й характер, се опасявал, че тя ще го зареже.Голямата любов на Слави Трифонов: Молеше ме със сълзи на очи„Не съм разделена с мъжа ми. Клюките много пъти ни разделяха; писаха, че съм във Варна, но съм си в …Mar 19 2019vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!