Лесни начини за развиване на интуицията: Ще започнете да предусещате събитията и ще сте винаги подготвени за обратите на съдбата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шестото чувство или интуицията ни подсказва как да направим така, че да предчувстваме събитията и по този начин да бъдем готови за обратите на съдбата.
Нашите приятели емоциите
Преди да отговорим на въпроса в заглавието на статията, да разберем защо ние искаме да развиваме интуицията?
Отговора е може би да се подготвим за възможните проблеми по отрано, но задачата на човека е да се научи спокойно да приема, че в живота му ще има издигания и падения, болка и радост, хубаво и лошо. Като правило човек трябва да се научи да цени настоящият момент, а не когато всичко свърши.
Ако нашият емоционален фон е лош то тогава и нашата интуиция ще е в ниските вибрации на недоволството. Това състояние на човека ще му пречи да вижда и положителните перспективи на ситуацията.
Всеки човек притежава гадателски способности, само трябва да знае как да ги активираВсеки от нас е чувал и дори се е срещал с така наречените медиуми. Това са изключително сензитивни х…Jun 9 2019vijti.com

Преди всичко трябва да се осъзнае, че имаме няколко варианта за развитие на събитията, но ние виждаме само този които най- много съответстват на нашите вибрации. За това е нужно да поддържаме спокоен емоционален фон и да не изпадаме в крайности.
Наблюдавайте своето тяло
Желателно е всеки ден да се прави гимнастика. Особено ценна за развитие на интуицията е добрата походка. Работата е там, че тялото може да помага или да пречи при развитието на интуицията. Съществуват изрази като ,настръхна ми кожата или студени тръпки ме побиха. Започвайки деня с физически упражнения, вие се поддържате в боева готовност и активизирате своето природно чувство или нюх.

Случайните новини дали са наистина случайни?
Следващата крачка към развитие на интуицията е да разберете, че живота ни говори чрез различни способи.Така например вместо да мърморите, че не знаете как да заработите повече пари. Изчистете вашият емоционален фон и попитайте живота за това ваше желание и знайте,че отговора ви ще бъде даден.
Не се чудете ако колега или ваш приятел заговори за това,че му е нужен партньор за нов проект. Отговора ще дойде рано или късно , но за това ви трябва да сте бдителни при всички житейски ситуации.

Обърнете внимание на вашите сънища
Още един ключ за развитие на интуицията са сънищата. Не винаги ще ви е нужно професионално тълкуване. На вас ви е нужно да запомните усещанията и емоциите , които е предизвикал при вас съня.
Една моя клиентка мислела над въпроса нужно ли е да се срещне по работа с човек , които познава бегло. По време на сън и се присънил един филмов герои, които измамвал хората. След това съновидение се отнесла към тази среща много внимателно и се оказало, че нейните подозрения са били основателни.

Бъдете открити
Не живейте с предубеждения. Даже ако вие сте на сто процента уверени, че сте прави се постарайте да изслушате и разберете доводите на опонента си. Възможно и чрез него съдбата да ви предостави някаква важна информация.
Уважавайте себе си и следете за своите чувства и емоции, имено от тях зависи какви събития ще ви сполетят. Бъдете бдителни към всичко ставащо с вас или покрай вас и вашата интуиция ще се развие.
Източник: occult-times
Точката на щастието ни предпазва от куп заболявания, помага срещу стрес, подобрява имунната системаДнес ви представяме точката на щастието. Благодарение на нея можем да се отърсим от стреса, да подоб…Jun 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!