Кръвната ви група е ключът към вашата Съдба!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Учени от САЩ и Япония твърдят, че кръвната група влияе върху нашия характер, състояние на ума и здравето. Следователно за всяка категория хора те са разработили индивидуални житейски принципи, свързани с всички аспекти на съществуването.

Кръвната група е ключът към вашата Съдба!

I кръвна група (O)

Нашите предци, представители на тази кръвна група, бяха много пъргави, агресивни и …

хищнически. Следователно желанието да ръководим и да бъдем успешни във всичко се среща сред носителите на тази група и до днес. Притежателите на I кръвна група се отличават с неограничено желание да организират живота и работата, умеят да мислят рационално, могат да бъдат отлични шефове и взискателни родители. Те също се характеризират с емоционалност, упоритост в постигането на целите и способност да изберат правилния път.

Проблемни черти на характера

Ревност , суетливост, болезнена амбиция.

Мъже с кръвна група I светват като кибритени клечки. Те могат да се влюбят от пръв поглед, незабавно да предложат на любимия си ръка и сърце и след това да изчезнат в романтичните си импулси.

Жените – собственици на I кръвна група са емоционални и много докачливи. Те са реалисти, прекалено директни, искрени. Добри домакини и майки.

Препоръки

Тялото на хора с кръвна група I работи като часовник и всяко отклонение от нормата (меланхолия или депресия) е сигнал, че е време за почивка.

Хората с тази кръвна група трябва да обмислят следните идеи:

Старайте се да организирате по-добре собствения си ден. Дневник или бележник също ще работи. Така ще улесните живота си и ще освободите непрекъснато работещия си мозък от ненужен стрес. Ако имате желание да промените работата, имиджа или начина си на живот, правете го на етапи. Няма да можете да преодолеете рационалното си мислене с един замах и може да има голяма съпротива. Ако в края на деня се почувствате агресивни, което е съвсем логично във вашата психофизиология, изхвърлете го в часовете по фитнес, аеробика, фитбокс, скачане и т.н. Препоръчителната честота на физическо натоварване е три пъти седмично. Ако стресът ви кара да изпушвате, яжте нещо сладко, но вредно, изолирайте се от обичайния си ритуал и го заменете с друг: обадете се на приятелите си, изпийте чаша зелен чай, разходете се на чист въздух.

II кръвна група (A)

Появили се в древни времена. По това време човешкото тяло, поради липса на месо, е принудено да се адаптира към храносмилането на растителни въглехидрати и фибри. Ето защо представителите на тази кръвна група се характеризират с леко солена кисела среда с повишено съдържание на дизахариди в червата. А това означава възможни затруднения в храносмилането на протеини и мазнини от животински произход. Оттук и неприятното усещане за тежест в стомаха след обилно хранене и честото състояние на недоволство от живота без видима причина. Притежателите на II кръвна група са много чувствителни към бъдещето, внимателни и взискателни към всякакви дребни неща. Тези хора са търпеливи, прекалено чувствителни и доброжелателни, обичат реда, хармонията и мира.

Проблемни черти на характера

Инат и неспособност да се отпуснете.

Мъжете с тази кръвна група обикновено са добри семейни мъже. Но тъй като те много обичат да четат морал, те често се сблъскват с раздразнението на членовете на домакинството. Ако в семейството започват трудности, тези представители на силния пол полагат всички усилия да запазят дома, но стигат до точно обратните резултати.

Жените с кръвна група II са скромни, лоялни, сериозни и понякога прекалено икономични. Ценностната им система е семейното щастие. И всичко би било наред, само че те са толкова склонни към емоционална зависимост от съпрузите си, че когато започват проблеми, тези дами не могат да действат ефективно. Те насочват собствената си енергия, за да оправдаят погрешните действия и след това страдат от чувство за вина и безсилие.

Препоръки

Рисуването и всяко друго хоби, което носи цвят, ще ви помогне успешно да се справите със стреса. Вашата природа трябва да намери изход под формата на бунт от цветове. Ако често страдате от безпокойство, не го заключвайте в далечните ъгли на подсъзнанието си. Забележете, признайте си: „Притеснявам се за това в момента“, работете с вашите страхове и притеснения. Не отлагайте вземането на решение, но предприемайте активни стъпки. Ако ви е трудно да вземете решение за нещо важно, разбийте задачата на няколко етапа. Легнете си най-късно до 23 часа. Вие като никой друг се нуждаете от пълноценна нощна почивка (поне 8 часа). Когато се събудите, станете веднага, откажете се от навика да се греете в леглото, това само ще добави към умората ви. Веднъж месечно си правете вечер на релакс в тишина и уединение. Например, занимавайте се с йога или медитация. Дъвчете храната добре и продължително, за да улесните храносмилането.

III кръвна група (B)

Образуването на III кръвна група е станало по време на големите миграции на човечеството. Номадският начин на живот определя мобилността на физическото и психическото здраве на тези хора, благодарение на което сега собствениците на тази кръвна група са лесно приспособими към всякакви емоционални ситуации и обстоятелства. Представителите на тази група са индивидуалисти, надарени с висока интелигентност и развито въображение.

Проблемни черти на характера

Прекомерно желание за независимост.

Мъжете с кръвна група III са нежни във връзките, но умишлени и способни на измяна.

Жените са променливи, те не могат без вниманието на съпруга. Ако не получат това внимание, тогава лесно го намират отстрани, по-често с помощта на невинен флирт.

Препоръки

Въпреки високото ниво на адаптация, представителите на III кръвна група лесно излизат от равновесие, ако нещо се обърка, както са си представяли. Нещо повече, загубата на психологически баланс влияе пряко върху имунната система. За да останете здрави, опитайте се да изпитвате изцяло поне една положителна емоция на ден. Отдавайте се на любимите си неща поне 20 минути на ден: четете книги, разговаряйте с приятели, гответе си нещо вкусно. Развийте чувство за партньорство, участвайте в колективни дейности: организирайте съвместни уеб семинари, участвайте в благотворителност, развивайте актьорски умения. Не забравяйте, по природа вие сте много ярък човек, не гасете талантите си. В неистовия си ритъм на живот не пренебрегвайте храната. Не забравяйте да закусите бързо, но качествено. Не яжте суха храна, отдайте предпочитание на пресни зеленчуци и плодове. Пазете се от лецитина, който се съдържа в някои сладкиши.

IV кръвна група (AB)

Образувано е преди милиони години, но все още е загадка за нас. Например, все още е неизвестно защо са настъпили биологичните трансформации, които са послужили като тласък за появата му. Преносителите от тази група съставляват само 5% от общото население на земното кълбо. Това е най-младата кръвна група от всички и все още е в зародиш. Ето защо тя е склонна към трансформация. Например в стресови ситуации човек с IV кръвна група се държи като представител на I кръвна група. Но когато изпитва агресия или има проблеми с храносмилането, той се държи като човек с II кръвна група. Представителите на тази категория знаят как да слушат собствения си вътрешен глас и имат изключителна интуиция. Те се характеризират с уравновесеност и спокойствие. Обществото обича такива хора, защото те са тактични и коректни към околните.

Проблемни черти на характера

Прекомерна острота.

Мъжете с IV кръвна група опознават половинките си главно чрез роднини и са много мили с избраниците си.

Жените с кръвна група IV се нуждаят от повече икономическа стабилност от всеки друг. Те лесно планират бюджета и подобряват апартамента. Те реагират болезнено на семейни сблъсъци и по спор не отстъпват на съпруга си. Ако става въпрос за развод, те не пропускат своя.

Препоръки

Не се занимавайте с тежки спортове. Когато възникнат проблеми, откажете се от навика да питате за мнение други хора, най-често решението е на една ръка разстояние. Вземете плановик, дневник или тетрадка като свои асистенти и отбележете всичките си разходи, предстоящи срещи и други важни неща. Това ще направи живота ви много по-лесен. Намерете хоби за самота: трябва да си починете от проблемите на другите. Не забравяйте за протеините: яжте повече риба и морски дарове. Ако имате проблеми с храносмилането, пийте зелен чай след хранене.

Сори, Пенчев, не сме от една кръвна групаВ медицинските справочници пише, че кръвната група зависи от въглеводородите и белтъците в клетъчнат…May 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!