Красива блондинка си купи нови обувки и едва не загуби краката си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красивата блондинка живее в английското село Билингсбърст, окръг Западен Съсекс.
Като всяка жена и тя решила да си закупи нови обувки. За да спести от бюджета си Джема взела новите обувки, които били на платформа и с каишки, от магазин за втора употреба.
Не обаче й били доста тесни и я стягали.
Няколко дни по-късно мъките й започнали. Стигнало се до там, че краката на красивото момиче можело да бъдат ампутирани.
След като няколко пъти Джема обула новите чепици започнала да изпитва болка от каишките на обувките. Над петата й се образувал неприятен мазол от търкането на ремъците. Малко след това той не само, че започнал да я боли много, но и почернял.
Историята на моята голяма любов: Истината за красивия, самотен баща в който се влюбих, се оказа различнаИсторията, която искам да споделя с вас, се случи преди две години. Много обичам брат си и жена му. …Jun 1 2019vijti.com

„Веднъж просто паднах на пода от непоносима болка”, спомня си блондинкат.
23-годишната красавица решила да отиде в болницата, където й били предписани антибиотици. Състоянието й обаче продължавало да се влошава, затова се наложи да отиде в друго лечебно заведение.
За неин ужас лекарите там й казали, че има сепсис.
Септицемията започва със силна треска и висока температура, ускоряване на дишането и пулса и общо неразположение. Тези симптоми бързо преминават в нарушения на съзнанието, кожни проявления и шок. Може да бъде налице и понижаване до тотално прекратяване на отделянето на урина.

Състоянието е сериозно поради риска от инфектиране на жизненоважни органи като мозък, сърце, менинги (мозъчни обвивки), кости и др. Често пъти състоянието се развива изключително бързо, което го прави изключително трудно за овладяване с антибиотици и други лекарства.
„Отидох на лекар и той каза, че пулсът ми е много висок, а кръвното ми е много ниско. Казаха ми, че съм получила сепсис от раните, причинени от новите обувки“, спомня си с ужас тя.
Джема си спомня думите на медиците, че ако е потърсила помощ малко по-късно, инфекцията може да доведе до ампутация на краката й или дори до смърт. Британката прекарала два дни в болницата, след което била изписана.

Сега красавицата, която е моделка, е принуден да носи чехли или други свободни обувки.
Заболяването се отрази сериозно на работата й, тъй като сега ще трябва да изостави обувките с висок ток. Въпреки това, Дауни все още планира да се върне към обичайния си живот в близко бъдеще.
Източник:  jenata.blitz.bg
Откакто се помня, завиждам на по-голямата си сестра: Прелъстих годеника й в нощта преди сватбата имОткакто се помня, завиждам на по-голямата си сестра Алисия. Въпреки че е само с две години по-възрас…Aug 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!