Котката вижда зли духове в къщата, но знаете ли какво се случва когато я прегърнете и погалите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато котка се гали в краката ви, не я отблъсквайте, страхувайки се, че ще остави косми по дрехите ви.
Изварявайки по този начин своето своето благоразположение и любвеобилност, тя ви предава положителна енергия, а ако я погалите или прегърнете, започва да ви освобождава от натрупана у вас негативна енергия. Това е особено от значение, когато се страхувате от уроки или, вярвате, че има някой който ви мисли злото!
Тогава вземете котката в двете си ръце и я галете от лявата лапа до основата на опашката. Котката има положителна аура и пази вас, вашите близки и къщата от зли духове – такива има, когато котката се заседи някъде из стаята, втренчила поглед в нещо…
Не бива да пъдим котка, ако тя се гали в краката ни: за всичко е виновна нейната енергияТе са известни гонители на зли духове от къщата. Когато една котка се гали в краката на някого, тога…Nov 9 2018vijti.com

В такъв случай е препоръчително да запалите сух пелин и да минете с него по стаите… А ако сте закупили вече обитавано жилище, то, първо, пуснете котката си в него и така ще премахнете загнездилата се в ъглите негативна енергия! Следете също така поведението на вашата домашна котка при идването на гости – ако тя започне да се крие или да бяга, то това е белег, че гостенинът ви има негативни намерения спрямо вас! Използвате също така котката си като прахосмукачка на негативната енергия, загнездила се у дома ви – за целта вземате любима играчка на котката и започвате да я хвърляте по часовниковата стрелка из вашият дом; котката ще я последва незабавно и по този начин ще обере негативната енергия.

Изобщо любимите места на котката са тези с най-много негативна енергия; това обяснява предпочитанието им да се настаняват върху радиоапарати, телевизори, хладилници, работещи перални машини, компютри – прибори, излъчващи отрицателни електромагнитни колебания. Счита се, че котките усещат всички в „повреди” в човешкия организъм, но с „лечение” се занимава не защото знае как да помогне на стопанина си, а по съвсем други причини.
Когато в човешкия се появи някакво нарушение свързано с чувство на болка, това е свързано с промяна на енергетичния потенциал в съответната част от тялото и точно тази промяна се усеща от котката.

За човек, който иска да приведе в нормално състояние енергетичната си система, снемайки отрицателната енергия, котката се оказва „дар божи“; почувствала негативно зареден участък от тялото ви, котката се устремява към него, настанява се удобно и започва да се „зарежда” с отрицателна енергия. След като тази отрицателната енергия е снета или котката се чувства напълно заредена, тя се премества и лечението свършва… Котката се оказва незаменима, ако искате се снемете стреса, който, за съжаление, се е превърнал в наш постоянен спътник. Затова, просто я вземете на колената си, като същевременно сте натопили краката си в леген с топла вода; така ще отстраните стресовите негативи и силите ще ви се възродят!

Счита се, че именно белите котки намаляват най-ефективно стреса и привличат позитивната енергия, определяща доброто здравословно състояние на човека. Пак в тази посока действат сивите котки „на тигрови ивици“, които освен това ще ви зареждат с радост и добро настроение. Двуцветните котки пък ще ги донесат успехи и дълголетие. Но силата на котките не е само в цвета на козината, но и зависи от нейната порода; така например, се счита, че персийските котки са значително по-мощни прахосмукачки на негативна енергия от останалите породи! Така че вземете си като домашен любимец именно персийска котка – по-скъпа, но много ефективен чистач на отрицателните енергии!
Някои препоръки как да почистим дома си от наслоилата се негативна енергияБързо се изморявате и сте раздразнителни? Влошават се отношенията у дома , неспособни сте да се конц…Jan 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!