Защо трябва да поставите монета в джоба на новата си дреха:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Благодарение на дрехите и обувките хората създават свои собствени образи

 Всички знаци за дрехи и обувки се коренят в дълбокото минало.

Какви са вярванията на хората относно дрехите?

Облечено наопаки

Смята се, че обличането на дрехи отвътре навън /наопаки/, човек привлича неприятности на главата си, струва си да се облече друго нещо. Ако облечете бельо отвътре навън – денят ще бъде успешен.

Кои дрехи в гардероба издават селяниятаБез значение колко дълбок е вашият вътрешен свят, всички знаем поговорката, че по дрехите посрещат. …Sep 20 2021vijti.com

Перете дрехите отвътре навън.

Предците са вярвали, че дрехите и особено бельото трябва да се перат и да се обърнат навътре. По този начин могат да бъдат избегнати болести и нещастия.

Трябва да поставите монета в джоба на новите си дрехи.

Такъв ритуал ще привлече късмет и финансово благополучие. Можете също така да поставите монети в неща, които се почистват следващия сезон.

Има ли дупка в чорапогащника ви?

Разкъсаните чорапогащи показват, че се е появил „заклет“ приятел, който използва нецензурни думи зад гърба ви.

Счупен ток

– Казват, че счупен ток води до загуба на пари. Има и друго тълкуване на поличбата: някой ви мисли лошото, но ударът, насочен към собственика, се отрази върху обувките.

10 дрехи, за които рязко трябва да забравите- просто са демоде отвсякъде (снимки) Вероятно сте чували от по-млад човек, че определен навик или тенденция, която смятате, че все още …Aug 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!