Животът понякога е толкова объркан: Много държа на семейството си, но обожавам любовницата си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Животът понякога е толкова объркан, че да се чудиш дали не живееш в сериал. Сервира ни какви ли не неща – болка, радост, хубави и лоши моменти… Моята история е човешка, може би дори банална, но едно е сигурно – каквото и да казват хората, тя е щастлива.
Казвам се Павел и съм на 34 години. Имам две прекрасни дъщерички – на 3 и 7 години. Съпругата ми Елвира е на моите години, оженихме се не по любов, а по принуда – тя забременя и просто трябваше да сключим брак. Не съм от мъжете, които бягат от отговорност! След сватбата като че ли всичко си дойде на мястото – живеехме си мирно и спокойно, но никога не съм обичал жена ми Елвира. Животът ми коренно се промени, когато срещнах Нея – моята голяма любов Симеона. Влюбих се в нея от пръв поглед – когато я видях, нещо в мен се преобърна, целият свят ми се видя цветен и очарователен.
Животът обича да си прави шеги: Прецаканата се оказах аз, а жена му спечели игратаЖивотът обича да си прави шеги, понякога болезнени и съдбоносни. Срещата ми с Александър приличаше н…Sep 12 2019vijti.com

Започнахме да излизаме и усещах, че и тя изпитва силни чувства към мен. Признах й всичко – за жена ми, която не обичам, за децата, за това, че съм отговорен.
В крайна сметка нещата станаха сериозни и реших, че искам да имам дете от нея. В момента е бременна в 6-ия месец – чакаме момче и съм най-щастливият мъж на света!
Пазех всичко това в тайна от Елвира, но не издържах и й признах какви чувства изпитвам. Развика се и поиска развод. Аз обаче й обясних, че не е добра идея да се развеждаме – децата ни не заслужават това. Обещах да й припиша част от имотите, които имам, и тя като че ли се примири с всичко.
Повече не искам да лъжа никого, защото това е голям товар.

Не знам защо реших да споделя всичко това с вас. Може би защото искам да дам кураж на мъжете, които се чудят какво да направят с живота си. Хората коментират, обиждат, но колко от тях могат да се похвалят, че са щастливи, че са срещнали любовта на живота си? Аз мога! Срещнах я, опозная я, обожавам я! Не ми остава нищо друго, освен да ви пожелая някой ден да изпитате това, което аз изпитвам в момента!
Източник: flagman
Той я целуваше всеки ден преди работа, но този път целувката беше някак различнаМое е задължението да взимам децата следобед от детската градина и често засичам този възрастен госп…Dec 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!