Жена спря дъха на медиците, като роди тризнаци и след ДНК-анализа всички бяха доста озадачени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Млада жена от Ливърпул изуми лекарите по света, след като успя да роди еднояйчни тризнаци. Раждането на тризнаци не е голяма рядкост в световен план, но появата на еднояйчни, които почти не се различават един от друг, е направо изключение. Според изчисленията на учени, шансът за това е точно едно на 1 милион. Беки-Джо и съпругът й Лиъм живеели като нормално семейство в родния си Ливърпул и се радвали на дъщеричката си. Двамата много искали да имат още едно дете и Беки успяла да забременее отново.
В осмия месец обаче тя била приета по спешност в болница и лекарският екип взел решение да направи цезарово сечение. Беки била в 31-ата седмица от бременността си.Последни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците: Вижте какво правят в коремчето на мама преди ражданетоУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

Родили се три здрави момченца с тегло по 1,3 килограма всяко.
Това наложило първите си месеци бебетата да прекарат в кувьози в интензивното отделение. Медиците забелязали страхотната прилика на момчетата и им направили ДНК-анализи. Резултатите обаче напълно изумиха лекарите – тризнаците се оказаха еднояйчни, а шансът за това наистина е 1 на 1 милион.
А ето и 8 раждания, които действително потресоха света:
1. 4 бебета за 4 минути
Жена от Калининградска област в Русия роди четирите си деца – две момичета и две момчета, за 4 минути. Това е първият случай в историята за този регион. Многодетната майка поставила рекорд с това бързо раждане. Сергей и Юлия са родителите на голямото и бързо семейство. Освен четирите си бебета те имат и дъщеря – Надя. За да не бъде сама, когато станала на 8 годинки, те решили, че трябва да имат и второ дете. На третия месец от бременността на Юлия, прегледът с ултразвук показал, че всъщност очакват не едно, а цели 4 бебета.

2. Африканка ражда разноцветни деца
35-годишната африканка Флорънс родила две деца с различен цвят на кожата. Нейният съпруг е германец с изключително бяла кожа. Според експертите такива случаи се срещат едно на милион. Това е първото раждане на жената. Едното момченце – Лео, е с тъмна кожа и тъмни очи. Другото – Райън, е със светла кожа, тъмна коса и сини очи.

3. Дядо има 103 внуци
В град Кузбас живее дядото рекордьор Алексей Шаповал, който има 103 внуци. Последната от тях е момиченце, която е петнайстото дете на един от шестте му сина. Общо, дядото има 117 наследници – 13 деца, 103 внуци – 51 внучки и 52 внуци, и един правнук. Дядото знае имената на всичките си внуци, помни кой от кой син или дъщеря е. Не помни обаче рождените дни на всички. Именно затова си ги записва в специален тефтер. Ако случайно в някой ден няма рожденник, то задължително има по двама-трима, които празнуват имен ден.

4. Спортистка от Чили ражда, без да знае, че е бременна
Спортиската по вдигане на тежести от олимпийския отбор на Чили – Елизабет Поблет, родила детето си по време на тренировки. По-късно 22-годишната чилийка разказала, че наистина е имала период, в който се чувствала отпаднала, но изобщо не е предполагала, че причината може да е бременност. Бебето се родило с 3 месеца по-рано, с тегло 1,2 кг и ръст 34 см. Майката и бебето били закарани в болница директно от спортната зала. На олимпиадата в Пекин Елизабет взема 12 място.

5. Жена ражда две двойки близнаци за една година
Това е особено рядък случай – но, факт!. Преди 6 години, няколко дни преди сватбата си, Хейзъл Боудън разбира, че е бременна. Лекарите й съобщават щастливата новина, че ще има близнаци. След раждането им британката приема хормонални контрацептиви, но въпреки тях се случила и втората й бременност – 4 месеца след раждането на първите близнаци. Новината от лекарите – отново близнаци!

6. Еднояйчни тризнаци
Еднояйчни тризнаци се родили в семейството на Том и Елисън Пен от Ню Йорк. Тройката е само от мъже – Логан, Ели и Колин. Теглото им било от 1,81 до 2,14 кг. Случай с еднояйчни тризнаци се среща веднъж на 200 милиона. Семейството се опитвало да се сдобие с рожби в продължение на 4 години. След събитието бащата пресметнал, че ще има нужда от 10 000 памперса годишно.

7. Египтянка ражда 7 деца едновременно
Раждането било преждевременно, със секцио, а децата – четири момчета и три момичета. В процеса на раждане майката имала нужда от преливане на кръв. В света има регистрирани още 3 подобни случая. Единият от тях е в Алжир, когато обаче нито едно от децата не оцелява.

8. Британка ражда в Twiter
34-годишната Фиона Старстоун устроила онлайн проследяване на раждането за своите приятели и семейство чрез социалната мрежа. 11-часовият процес бил проследен от хиляди хора в мрежата. Защо го е направила? Британката искала да развенчае митовете около раждането – за болката, страха и т.н. Оставяйки съобщения в Twiter, тя показала, че се чувства добре и е в кондиция. Жената родила не в болница, а в дома си. Бебето е момченце, казва се Оскар и още с първия си дъх е станал световноизвестен.Ето каква е причината интернационално семейство с близнаци да предпочете Велико Търново пред Ню ЙоркЕвгения, Фелипе и дъщеричките им Моника и Лусия избраха да живеят във Велико Търново, защото според …Nov 8 2018vijti.com

Източник: Лейдизоун

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!