В онзи момент изведнъж сякаш всичко се срина пред очите ми – светът на любовта ни, семейството, общото ни бъдеще

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Запознах се с Андрей, когато бях на 28 години. До онзи момент нямах личен живот: по някаква причина мъжете, с които се срещах, отказваха да имат по-нататъшни отношения с мен. Времето ми минаваше мечтаейки за истинска любов, загрижен съпруг, деца.
Особено за деца. Представях си как моята малка дъщеричка си играе с куклите, докато аз реша дългите й коси. В периода, в който се запознах с Андрей, той наскоро се бе развел. Съпругата му беше избягала с друг мъж, зарязвайки го с петгодишната им дъщеря Злати. След като научих историята му, изпитах истинско възхищение – не всеки мъж би приел ролята на майка и баща. Андрей се справяше прекрасно с момиченцето: сплиташе косата й, водеше я на детска градина, а през уикенда на кино или куклен театър.
Историята на моята голяма любов: Истината за красивия, самотен баща в който се влюбих, се оказа различнаИсторията, която искам да споделя с вас, се случи преди две години. Много обичам брат си и жена му. …Jun 1 2019vijti.com

Много скоро двамата се влюбихме един в друг. Притеснявах се дали Злати ще ме приеме, но за щастие тя беше в онази възраст, в която децата лесно осъществяват контакти. При нас нещата се получиха. Не сме имали истории от рода на злата мащеха и нещастната дъщеря. Година по-късно се оженихме. Най-накрая мечтата ми да имам семейство, се сбъдна. Единственото, което помрачаваше щастието ми е, че не можех да зачена.
Лекарите свиваха рамене, твърдейки, че са безсилни. Добре, че беше Злати: тя осмисли живота ми, въпреки че непрекъснато се страхувах биологичната й майка да не ми я отнеме. Изминаха 15 прекрасни години. Независимо онова, което се случи, аз наистина бях щастлива.

Но с времето съпругът ми се промени. Не се прибираше след работа у дома и все се оправдаваше, че има много ангажименти. Нощем в леглото се обръщаше с гръб към мен, без дори да ме целуне. Поведението му ясно сочеше, че между нас има друга жена. Скоро ги видях със собствените си очи. В онзи момент светът ми се разпадна: светът на любовта ни, семейството, общото ни бъдеще. Няколко месеца по-късно Андрей ме напусна. На раздяла ми призна: “ Прости ми, влюбих се.“ – сякаш очакваше да проявя разбиране. Той си тръгна, но Злати остана до мен. Днес дъщеря ми не иска да вижда баща си. Тя каза, че никога няма да приеме друга жена и, че аз завинаги ще остана нейната единствена майка.
Източник: Лична драма
Имат ли край паденията? Личната трагедия на родните президенти – политически провали и ожълтен живот*Дефилето на президентските Десита по публичната сцена навежда на дълбоки размисли за безрадостната с…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!