Всяко зло за добро: Оказа се, че всички печелят от прословутата целувка на Кубрат Пулев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пулев ще получи световна популярност, Джени и адвокатката ще докопат парите, а акулите в професионалния бокс ще направят пачки от скандала Какъв беше шансът Кубрат Пулев да попадне в емисия на CNN
Какъв беше шансът Кубрат Пулев да попадне в емисия на CNN след своя победа на ринга?
Вероятно биха му оказали подобна чест след триумф над световния шампион Антъни Джошуа. Такъв мач едва ли ще бъде осъществен скоро, а и шансовете на българския боксьор за краен успех са доста неясни. И все пак Пулев влезе в полезрението на американския медиен гигант, но не заради бойните си умения, а заради палавите си устни.
Пази се, Джени Суши: Любимата на Кубрат Пулев пристигна в КалифорнияПосещението на Андреа не е свързано със случая, а вероятно е по работа Половинката на Кубрат Пулев А…Apr 7 2019vijti.com

„Целувката на Кобрата“ със сигурност е аферата на годината в спорта, въпреки че в началото изглеждаше като една невинна закачка.
Впрочем така ни изглеждаше на нас, българите,
които сме доста широко скроени относно подобни прояви на интимност.
Не че американците са по-големи пуритани.
Много по-хитри и обиграни са от нас – гордите наследници на „славните комунистически времена“. И най-захлупеният янки моментално е осъзнал какъв невероятен медиен и

финансов потенциал има хрумването
на Кубрат да целуне репортерката след победата му над румънеца Богдан Дину.
Самият Кубрат едва ли е очаквал медийното цунами, което ще го връхлети. Той очевидно беше отегчен от стандартните въпроси и прецени, че е по-добре да прекрати интервюто с изненадващ жест, целувайки американката по устните.
Само дето тя не се оказа точно репортерка,
а някаква странна смесица от компаньонка, маса за суши и

служителка на слабо известен уебсайт.

Шефовете на Дженифър Равало, станала известна по целия свят като Джени Суши,
първи видяха прекрасна възможност да извлекат изгода.
Прекият й началник разпространи гневно обръщение,
в което обвини Кобрата в насилие и обеща да направи всичко възможно,
за да може неговата подчинена да получи възмездие.
Всичко беше с цел да вдигне рейтинга на сайта си Lad Vegas Sports Daily.

Случаят се раздуха и другите главни действащи лица се разбързаха да обмислят с какво може да им бъде изгоден скандалът. Самата Джени Суши бързо осъзна, че сега и само сега може да получи световна популярност, влизайки в ролята на сексуално насилена. На нейна страна застана популярната адвокатка Глория Олред, специализирана в изпълняването на точно такъв тип “мокри поръчки” срещу известни личности. В Щатите мисис Олред е истинска легенда. Под ножа й падат звезди от ранга на комика Бил Козби, продуцента Харви Уайнстийн, голфъра Тайгър Уудс и още много популярни мъже от политиката, шоубизнеса и спорта. За нея казват, че не разчита толкова много на ненадминат адвокатски талант, колкото на умението си да флиртува с медиите.

Олред се представи наистина впечатляващо по време на първата си пресконференция с Джени Суши, на която двете обявиха, че

ще преследват

Пулев до дупка.

Адвокатката придържаше своята клиентка по пътя им към масата с микрофоните, сякаш е била жестоко пребита, а не целуната от българския боксьор. Хитрата Джени гледаше тъжно и опитваше да убеди целия свят, че се чувства жертва, въпреки че няколко дни по-рано открито флиртува с мъже от обкръжението на Пулев и купонясва с тях до ранни зори.

Тези подробности не интересуват опитната адвокатка и закрилница на Кралицата на голото суши. Глория Олред взима

не по-малко от

1000 долара на час

и на всички е ясно, че е видяла добър финансов потенциал в аферата „Целувката на Кобрата“. Възрастната акула и нейната талантлива ученичка написаха жалба, вдигнаха вой до небесата и се погрижиха да бъдат спрени спортните права на Кубрат Пулев.

Само не бързайте да оплаквате най-добрия ни професионален боксьор. Защото и той има реални шансове да извлече полза от целия случай. Вече споменахме, че Кубрат влезе в световните новини и вече втора седмица не излиза от тях. Боксовите специалисти отчетоха сравнително слаб интерес към сблъсъка на Кобрата с румънеца Дину. Случилото се след мача обаче значително вдигна акциите на българския боксьор и на него му предстои да осребри своята известност.

Да, лицензът му е отнет, но Пулев и без това нямаше планове да се бие в следващите 4-5 месеца. Дотогава ще е минало изслушването му пред Атлетическата комисия на щата Калифорния, която едва ли ще наложи някаква сериозна санкция на българина предвид всички обстоятелства около случая. За сметка на това Кубрат

в момента е сред най-популярните боксьори в света

и може да си избира следващия съперник. Телевизиите ще платят солено, за да излъчват на живо мача на бияча чудовище, който е насилил беззащитната репортерка с… целувка.

Главните действащи лица в преекспонирания скандал умело продължават да подгряват интереса на публиката. Всеки ден от двата лагера летят закани и нови „сензационни разкрития“. Случаят очевидно ще продължи да се дъвче по американските медии, докато всяка от враждуващите страни не получи това, за което се бори.
Източник: 168chasa
Кубрат Пулев – Кобрата може и да отърве съда: Джени Суши иска му иска тлъста сума за да оттегли искаСкандалната Джени Суши и адвокатката й Глория Олред са поискали 600 000 долара от боксьора ни Кубрат…Apr 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!