Влюбих се на 77, децата и внуците искат да ни разделят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Защо всички мислят, че остарееш ли, нямаш право да живееш?
Аз съм възрастна жена, на 77 години съм. Знам, че по-голямата част от живота ми е зад гърба ми, каквото ми остава, го имам за подарък.

Колко струват пуловерите на внуците на Борисов?Всеки от тях струва повече от размера на пенсията, която вземат над 360 000 възрастни хора в ГЕРБола…Dec 25 2020vijti.com

Имах добър съпруг, много добре се разбирахме и имахме хубав живот заедно. Но той почина много млад, само на 59 години.

Оттогава съм сама, отгледах двете си деца, сега помагам за внуците. Не се оплаквам – и децата, и внуците са ми много добри.

Самотата обаче ми натежава. Децата си имат свой живот, живеят отделно. Да, обаждат се често, но все пак всеки си е в къщата, и аз съм си сама в маята.

Случи се така, че от година се събрах с един господин на моята възраст. То за каква любов да говорим на нашата възраст, вагното е да си имаме компания. Моят апартамент е хубав и гобям, а той живее в една съборетина и затова дойде да живее при мен.

И навярно заради това децата ми се настроиха срещу него. Явно са решили, че иска да ми вземе къщата, след като умра, и постоянно ми говорят срещу него, искат да го гоня. А ние просто искаме да не сме сами. Защо младите винаги смятат, че остарееш ли, вече нямаш право да живееш?

Д.К., Пазарджик

Източник: po-krasivi

Правнуците на Тато звезди в Америка (УНИКАЛНИ СНИМКИ)   Двете правнучета на Тодор Живков са същински звезди в Америка, научи „Ретро“. Малчуганите…Jan 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!