Ванга рядко греши: Ето докога духът на Преподобна Стойна ще бди над България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

83 години след смъртта на Преподобна Стойна храмът й край мелнишкото село Златолист не престава да се пълни с вярващи християни и туристи, които идват да се докоснат до чудното място. Местните разказват, че чудесата там са станали почти ежедневие, а хората, които са се излекували или са получили знаци за бъдещето са стотици. Според тях това се дължи на факта, че духът й продължава да се явява на това място, пише „Ретро“.
Легендата разказва, че Преподобна Стойна е възкръснала 3 дни след смъртта си и оттогава в храма чудесата не спират. Дядо Стамен разказва, че тя е живеела изключително скромно и се е хранела предимно с ябълки, грозде и маслини.
Имала уникални способности да лекува и да провижда в бъдещето.
Чудотворната билка на Ванга топи по килограм на ден, само трябва да знаете как да я приготвитеБитката с наднорменото тегло е ежедневие за милиони хора. В арсенала са включени лекарства, хранител…Jan 22 2019vijti.com

ЖЕНА РАЗКАЗВА, ЧЕ ПОСЕТИЛИ ЦЪРКВАТА КРАЙ ЗЛАТОЛИСТ НА МИНАЛИЯ ГЕРГЬОВДЕН. СЪПРУГЪТ Й ИМАЛ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ И ЗАПАЛИЛ СВЕЩИЧКА.
След това се качил до одаята на Преподобна Стойна на втория етаж. Тогава чул глас, който му казал: „Иване, здрав си, Иване“. Когато се прибрали, той видял на рамото си малък белег, все едно са го оперирали с лазер. Белегът почти изчезнал, а от здравословните проблеми нямало и следа и в момента мъжът вади прехраната си като строителен работник. Петричката пророчица Ванга многократно е казвала, че Преподобна Стойна е нейна предтеча. В едно от пророчествата си Ванга казва, че духът на Преподобна Стойна ще бди над България в продължение на 1 век след смъртта й (22 декември 1933 година), а духът й ще се появява в храма, за да лекува и да помага на хората.

Как е изглеждала Преподобна Стойна, свидетелства само портретът, закачен в монашеската килия. Там всичко е оставено, както е било по нейното време. До вратата й има масичка, върху която е поставена една книга. В нея вярващите пишат своите желания. В средата на храма, под купола пък има мраморна плоча с двуглав орел. Хората вярват, че в камъка е стаена наземна сила. Ако човек остане малко върху него, се зарежда с целебна биоенергия.
Баба Ванга ни остави ценни рецепти при проблеми със съняЧесто ни измъчва безсъние, тъй като през деня тялото ни не успява да се охлади достатъчно, за да мож…Jan 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!