Ванга ви го каза!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В далечната 1994 година, легендарната българска пророчица баба Ванга, която, между другото, беше неука, без познания за политика, география и други факти казва:
„Ще дойде най-старото учение… Питат ме: Скоро ли ще дойде това време? Не, не скоро. Още Сирия не е паднала! Сирия ще рухне в краката на победителя, но победител ще се окаже друг!” И продължава „Всичко ще се стопи, точно като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Русия.” Въпреки че продължава да има своите последователи, всъщност на малка част от хората им се вярва, че неграмотна старица, подписваща се с палец, може реално да предвижда събития от световен характер. Малцина от скептиците обаче знаят, че именно глобалните политики, проблеми и бъдеще най-много са тревожили Ванга.

Заветите на Ванга: Жената е огледало на мъжа, домът е огледало на жената, а децата- на мъжа и жената„В тежки времена живеем. Хората помежду си нямат един с друг нищо общо. Майките раждат деца, но няма…Nov 21 2019vijti.com

Проф. Д-р Величко Добриянов от Софийския институт по сугестология към БАН в течение на няколко години непрекъснато записва и изучава точността на нейните пророчества. Предсказанието по-горе е документирано именно от него и тогава (в далечната 1994 година) буди присмех и недоумение. Припомнено днес обаче, то по-скоро звучи страховито и много ясно. И това не е всичко, в последните седмици от живота си Ванга предвещава още:

„Ще дойде черният човек и мъка ще създаде.”
„Този президент ще върне страната назад, защото тогава Америка ще замрази или ще падне в бездната на най- голямата икономическа криза. Америка ще приеме брадатия и ще разбере, че страхът е по- лош от любовта.”

Конспиративно или не – всеки припознава в това пророчество – първият американски чернокож президент и брадатите насилници от Ислямска държава. Ванга повтаряла„дефолт, грозящ САЩ”, макар значението на думата да не й е било известно.

Днес, 20 години по-късно, с оглед на последните трагични събития в Париж, сваления руски самолет, атентата на турското летище и вълната бежанци, заливаща Европа, непрестанните заплахи на ИДИЛ, думите на Ванга звучат неоспоримо. Пророчицата позна и кой ще е инициаторът, и къде ще се развива конфликтът, но права ли ще се окаже и за развоя на събитията?
Ванга е вярвала в доброто и в спасението, защото е видяла „светлина на края на този тунел в Човека с главно „Ч“ – Владимир.“

В предсказание записано през 1979 г. от съветския писател Валентин Сидоров, Ванга вещае:
„Всичко ще се стопи, точно като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много поднесени жертви има. Никой не може да спре Русия. Тя ще помете всичко по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света.“
В онези години никому не става ясно кой е Владимир. Предположенията са варирали от Ленин до княз Владимир Светославич „Червеното слънце“, та чак до Жириновски. Тълкувано днес, предсказанието за Владимир е повече от еднозначно.

В друго пророчество гадателката предсказва, че ще настане време, когато всички славяни ще се обединят. В Русия на власт ще дойде управляващ, който не веднага, не без грешки, но ще събере заедно всички славянски земи и ще престанат всички войни.
„Спиране на кризата ще има, ако дойде добър и честен лидер! Сега колко са честни? Нито един! Въпреки това, конфликтът ще бъде решен по един или друг начин – всичко зависи от Русия и Китай.“

С оглед на събитията от последните седмици – Москва поднови за всеобщо учудване отношенията си с Китай. Президентът Путин бе гост на китайския си колега. А китайски учени обявиха разработването на самолети с покритие, неоткриваемо за радарните вълни. Surprised?

Трудно да повярваме, но да не забравяме – и в сбъдналите се предсказания едва ли някой е вярвал… Факт е обаче – 20 години след смъртта на Ванга, пророчествата й продължават да се случват. Абсурдното за мнозина тогава, добива смисъл, логика и изненадващо все по-голяма точност, днес.

АВТОР: Габриела Петракиева

Източник: front

Ванга: Човек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото„Цитатите са взети от моята книга „Ванга“, издадена от издателство „Български писател“, 1989,допечат…Dec 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!