Болен мъж: Преди три месеца имах рак от главата до петите, а сега съм напълно здрав

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През 2016 г. Джо бе диагностициран с дребноклетъчен рак на белия дроб, преобръщайки плановете му с главата надолу, само два дни преди да се премести в Швейцария от Оклахома.

Продължаваше да се бори, но през януари 2017 г.

получи новината, която никой не бе готов да чуе.

Агресивният рак беше навсякъде. Той се е разпространил в черния му дроб, панкреаса, пикочния мехур, стомаха, врата и костите.

Рак на белия дроб уби една от първите звезди на „X Factor България“Елеонора Дончева, която стана популярна с участието си в първото издание на музикалното риалити “ Х …Jan 2 2021vijti.com

Неговото PET сканиране „светна като коледна елха“, казва той на своя уебсайт.

На този късен етап от рака на белодробните клетки, вероятността за оцеляване на Джо е по-малка от един процент, а средната продължителност на живота била три месеца.

Планирал е трансатлантическо пътуване. Очаква внук. И сега всичко трябваше да отиде по дяволите.

Изследванията показват, че през 2017 г. ракът се е разпространил от „главата до петите“

Лекарите от MD Anderson Cancer Centre в Тексас му казват, че няма да се откажат и ще го поставят в клинично изпитване, което няма да спаси Джо, но може да му даде година или повече да живее.

Може да посрещне внука си!

„Една година (или поне така) звучи много по-добре от 3 месеца, така че казах „ нека да го направим “, пише Джо.

Преглеждайки онлайн форума на Държавнея университет на Оклахома, Джо вижда пост, който хвана окото му същия месец: “Ако имате рак или знаете някой, който има, да ми се обади.”

Той се обажда, а от обявата на ветеринарен лекар разбира, че учените случайно са открили някакво лекарство за кучета, което се бори с много видове рак и при мишките.

Същият учен, който е провел това изследване, както се е случило, е имал рак на мозъка от 4-та степен и същата прогноза е била дадена на Джо, според ветеринарен лекар.

Ветеринарният лекар разказа на Джо за фенбендазол (на снимката), лекарство за обезпаразитяване на кучета, което показа свойства за борба с рака в клетъчните изследвания.

Той започва да ползва хапчетата за кучета и в рамките на шест седмици, както ветеринарът му казва, ракът на учения изчезва.

Джо, който бил „кожа и кости“ с половината от предишното си тегло, споделил пред KOCO 5 News , че е пил фенбендазол.

Новата му доза от хапчета за кучета струва само 5 долара на седмица. Неговата застрахователна компания бе похарчила „1,2 милиона долара за борба с традиционни средства“, каза той.

Според проучване, публикувано в Nature, лекарственото съединение основно кара раковите клетки да гладуват и ги убива.

Той, разбира се, вече е в производство, по-евтин и, според клетъчни проучвания и доклади от хора, които са го опитали, не е много токсичен, особено в сравнение с химиотерапията.

Това е риск.

Джо остава в клинично  изпитване (той не разкрива каква терапия е получил) добавя витамин Е, бионаличен куркумин и, разбира се, кучешкото лекарство.

Той не споменаваше лекарството за обезпаразитяване.

Разликата между PET на сканиране на Джо през януари 2017 г. и май 2017 г. беше огромна.

През май се ражда първото внуче на Джо, Лука. Джо беше там, за да го посрещне.

Две и половина седмици по-късно имаше още едно сканиране с PET.

– Три месеца по-рано … Имах рак в тялото ми от главата до петите. И това беше ужасно опасни метастази, която оставя почти 100% от жертвите му мъртви в рамките на 3 месеца. Тук съм! 3 месеца по-късно и PET сканирането е напълно тъмно … без никаква светлина ….. навсякъде – пише Джо.

Беше зашеметен. Според него онкологът му  е смаян.

Джо пише, че неговият лекар му е казал: „Не знаем какво да направим, тъй като вие сте единственият пациент, който е в клиничното изпитване с такъв отговор.“

През септември 2017 г. Джо отива за още едно сканиране и все още няма рак. Най-накрая разказва на лекаря си какво прави преди да влезе в  болницата.

Джо не само е живял, за да види раждането на първия си внук, Люк (на снимката), но все още е без рак и очаква, какво ще с е случи на следващия месец.

В този момент нямаше начин да се докаже, че това е лекарството, което изпарява рака на Джо, но неговият лекар му е казал, че е „извън” опасност, пише Джо.

Последното сканиране на Джо е направено през януари 2018 г. и когато той има последващо назначение през април, той пише, че неговият онколог го е изритал от раковия център – защото Джо няма рак за лечение.

Резултатите му изглеждат твърде добри, но Джо твърди, че е събрал над 40 примера за подобни успехи.

Резултатите му бяха достатъчно добри, за да привлекат вниманието на президента на Фондацията за медицински изследвания в Оклахома, д-р Стивън Прескот.

„Обикновено съм скептичен и бях и може би все още съм за това, но има интересен фон за това“, каза той за телевизия KOCO.

Д-р Прескот и Джо работят по доклад от проучване на случаи, според KOCO.

Джо внимателно отбелязва, че не е лекар, а е само един човек с ограничени ресурси.

„Не предписвам лекарства и не съм квалифициран да давам съвети относно медицинските лечения.

“НО ….. аз съм квалифициран да разкажа историята си на възможно най-много хора.”

Изпариха с лазер рак на простатата и на бъбрека на двама мъжеЗлокачествени туморни образувания на простатата и на бъбрека на двама пациенти са били успешно „изпа…Oct 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!