Баба Ванга предупреждава за страшна болест, която изсмуква силите ни за секунди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За страшна болест е предупредила петричката пророчица Баба Ванга.
През живота си ясновидката разказваше за много удивителни неща, които или са се случили, или предстоят да станат факт. Милиони вярваха в дарбата й, въпреки че се намираха и скептици, които я обвиняваха във връзки със службите.
Някои от пророчествата й са толкова изумителни, че е изключително трудно човек да повярва, че наистина ще се случат.
Според едно от тях, през 2088 година ще се появи болест, заради която хората ще започнат да остаряват за секунди.
Баба Ванга не съобщава нито откъде ще се появи заболяването, нито какво ще го предизвика.
Руската лечителка Людмила Ким: Виждам Ванга всеки денНаследничката на пророчицата от Петрич цери рак със змийско мляко. Людмила Ким е руска лечителка с к…May 12 2019vijti.com

Не е изключено въпросният вирус да е изкуствено създаден. Той бързо ще се разпространи по целия свят.
Учените ще се нуждаят от години, за да измислят ефективен лек срещу него.
А докато лекарството стане факт, вирусът ще засегне много хора.
Припомняме, че през месец март тази година стана ясно за ново предсказание на петричката врачка, според което в близкото столетие ще избухне война на религиозна почва, някои градове ще бъдат унищожени от наводнения.
Ето и още от пророчествата на Ванга:

Действията на огромна страна ще донесат световен мир
Има само три варианта: САЩ, Русия или Китай. Пророчицата не посочва конкретно никого и това дава свободата на всяка нация да тълкува думите ѝ в своя полза. Но как иначе? Много хора по света смятат, че това ще бъде Русия, тъй като Ванга винаги е наричала страната най-ярка и най-духовна.
Старият ред ще бъде заменен с нов, приемлив за човека и за Бога
Твърди се, че през последните години Ванга е повтаряла много често тези думи. Освен това посочва и че периода, в който ще се случи, е второто десетилетие на нашия век. Експертите смятам, че това е най-оптимистичната прогноза на българската пророчица, но за сега е трудно да се вярва на нея. Може ли всичко да се промени толкова драстично и бързо?

Хората ще се убиват в името на вярата си, уверени в справедливостта на тези убийства
Това пророчество вече се сбъдва. Достатъчно е да се проследи нарастващата конфронтация в Близкия изток, истинската заплаха от страна на терористите, действащи в името на Аллах и т.н. В този случай, дори и миграционната вълна, която плъзна в Европа, както й смъртоносните й последици, съвпадат изцяло с тази прогноза.
Земята ще се разбунтува и мнозина ще загубят живота си
Природните бедствия под формата на вулкани, земетресения, чудовищни урагани, неразбираеми климатични катаклизми вече са започнали да нападат планетата. Изглежда, че в близкото бъдеще тези катаклизми ще зачестят, както Ванга е предупредила.

Често се говори за прогнозите на българската пророчица. Тя е предрекла и победата над рака, старостта, полетите до Слънцето и много други невероятни неща, които може би предстои да се случат. Всяко едно от прозренията ѝ за бъдещето обаче, не се обвързва с конкретен период, ден или дата от календара. Тя неведнъж е подчертавала, че всичко зависи от вярата и любовта на хора.
Светът продължава да търси отговори в думите на пророчицата от Петрич, години след смъртта ѝ, а животът на Ванга доказва, че във времена на криза, смут и колебания „паранормалното“ се радва на отлична конюнктура.
Източник: БЛИЦ
Ванга към Лили Иванова: Трябва да бъдеш самаЛили Иванова е имала много интересни срещи с баба Ванга преди време! Закръглилата 80 години вчера Ли…Apr 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!