Адел разкри истината за отслабването си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За това, че Адел е драстично отслабнала се видя първо от снимка в профила й в Инстаграм, която публикува за рождения си ден през май миналата година.

Дженифър Лопес се показа с естествената си коса, без екстеншъни-Снимка Дженифър Лопес редовно ходи на фризьор и се показва с много различни прически в социалните мрежи – …Aug 22 2021vijti.com

А сега изпълнителката разкрива защо не е споделяла трансформацията си с всички. И отговорът й е много логичен – защото не го прави за нас или за някой друг, а заради самата себе си. И заради сина си Анджело, разбира се.

Затова и никога не е смятала за необходимо да обявява на всеослушание колко килограма е свалила и как точно го е направила. Но пък в интернет пространството плъзнаха какви ли не диети и тренировъчни режими, на които уж се дължи отслабването й. Адел дори признава, че хора, които никога не е виждала, са се представяли за нейни треньори, за да трупат слава и печалба на неин гръб.

А основното, което певицата държи да подчертае, е, че отслабването й не се е случило с магическа пръчка и е дълъг процес – повече от две години, в които е свалила над 45 килограма. Затова и може да се определи като здравословно, а не стресиращо организма.

С толкова красива рокля не сте я виждали-Мария Бакалова се снима с Дженифър Лопес Колкото и успешен и известен да си, винаги имаш идоли, на които се кланяш. Хора, които те вдъхновя…Sep 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!