Агях умира, след като Фикрет Кушкан отказва да участва в последните епизоди на „Безмилостен град“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В продължение на 36 оригинални епизода актьорът ветеран успешно се превъплъщава в ролята на Агях Карачай.

В началото на 2019 г. в Турция започват записите на новата драма на Kanal D „Безмилостен град“. В средата на март 2020 г. обаче, с излъчени 36 епизода в ефир, поредицата спира снимки заради пандемията от коронавирус.

Утре в Безмилостен град-Агях обещава да оженят Джемре и Недим, Джемре се притеснява за болния Ето какво ще се случи в сряда в поредната серия на хитовта поредица „Безмилостен град“, предавана …Feb 2 2021vijti.com

По време на заснемането на 37-ия епизод целият екип напуска снимачната площадка и е поставен под карантина заради COVID-19.

След два месеца и половина записите биват възобновени. Екипът на сериала продължава работата си, за да завърши последните 3 епизода, но с един отсъстващ герой.

Фикрет Кушкан (55 г.), който играе Агях Карачай, отказа да участва във финалните серии на турската сага. Той получава предупредително писмо от продуцентската компания Avşar Film, стояща зад реализацията на „Безмилостен град“. Съгласно договора Фикрет, трябва да бъде на снимачната площадка.

Известният актьор публикува официално съобщение, обяснявайки защо се отказва от участието си в продукцията.

„Заради моите хронични заболявания попадам в животозастрашаващата група и за съжаление не мога да продължа участието си в проекта „Безмилостен град“, който обичам и в който вдъхвах живот на Агях в продължение на 36 епизода.

Лекарите ми имат точни инструкции към мен. Знайте, че това не е решение, което се взима, без да е наложително. Имам живот, който продължава, и семейство, което трябва да издържам, оцеляването ми е приоритет.

Бих искал да благодаря на продуцентската ни компания Avşar Film и на всички мои колеги за разбирането и подкрепата до момента. Ще се видим в по-здрави дни!“…

След това съобщение Кушкан получава много коментари в социалните мрежи в своя подкрепа.

Предвид тази ситуация, сценарият бива пренаписан, а героят на Фикрет – Агях, умира от инфаркт в 37-ия епизод. Смъртта на стария Карачай е показана на публиката постфактум със сцена от гробището

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!