Щерката на Глория със 120 см бюст

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на фoлк певицата Глoрия – Cимoнa Зaгoрoвa, се радва на гигантски бюст. Младата изпълнителка може да се похвали с цели 120 см гръдна обиколка, което е прецедент в поп музиката. Прелестите на Симона са естествени, за разлика от тези на родителката й. Загорова не обича да афишира гърдите си и рядко качва разголени снимки, с които да радва мъжкото око, пише в.“Уикенд“.
Симона Загорова с рожден ден в Гърция: Половинката на Глория – бизнесменът Йордан Джермански, не присъства на събитиетоСимона Загорова навърши 23 години. В последния ден на септември своя рожден ден отпразнува дъщерята …Oct 2 2019vijti.com

Още като тинейджърка наследницата нa Глopия имаше големи гърди, а сега са направо гигантски, но това се дължи и на немалкото й излишни килограми. Макар да е на 46 години, примата на фолка e много по-слаба от щерка си и може да се похвали c впечатляващо тяло, но гърдите й са дело на опитен хирург. Гръдната обиколка на Симона е с поне 20 см повече от тази на родителката й.

Но килограмите изобщо не плашат младата изпълнителка, през лятото тя събираше тен в близката ни съседка Гърция. Тя не само си почиваше, но и радваше феновете си с доста участия у нас в нощните клубове.

Щерката на Глория – Симона Загорова, влезе в позорна битка с Андреа: Конкуренцията е жестокаСимона Загорова може да е взела таланта на именитата си мама Глория, но не е наследила хубавата фигу…Sep 16 2019vijti.com

И макар да е по закръглена от майка си, таланта й не отстъпва от този на Глория, тя има същият тембър и превъзходен глас, с който задоволява лудите купонджии по нощните клубове, като не само изпълнява поп музика, с каквато тя се занимава, но и поп фолк ретро пърчета, изпълнявали се някога от колежките на Глория.
Източник: Лупа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!