Щастието споходи Калин Врачански, най-сетне откри жената на живота си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В новия сериал „Господин Х и морето“ Калин Врачански попада в комични любовни ситуации с четири различни жени. В реалния живот обаче секссимволът на родното кино вече се е кротнал в сърцето на една жена, която на този етип държи далеч от светската суета.
Откакто приключи бурната му връзка с актрисата Силвия Петкова, любовният живот на Врачански е забулен в мистерия. Преди време клюката го забърка в афера с току що разведената Мариана Векилска, но нито тя, нито той потвърдиха това. И да е имало нещо помежду им, очевидно е било мимолетно, след като тв водещата напуска страната и се установи в Брюксел.
Даниел Петканов и Александра с първо интервю след раждането на Габриел: Щастливите мама и тати разказаха доста любопитни нещаДаниел Петканов и Александра разкриха защо са направили Инстаграм на сина си Даниел Петканов и Алекс…Mar 17 2019vijti.com

С днешна дата Калин Врачански признава, че е влюбен и има жена до себе си. „Наистина в момента съм влюбен. Ще кажа само, че тя е страхотна. И се радвам, че е попаднала на такъв мъж като героя ми. С нея се чувствам добре, кара ме да се усмихва“, споделя актьорът.
Откакто е с настоящата си приятелка, Врачански е обърнал гръб на всички стари и неангажиращи бройки. В плейбойските му години не си е поставял спирачки и е опитвал от всичко, и по много. Сега обаче е като кон с капаци за жените около себе си. „Когато е сам човек, нормално е да опитва.

Когато съм влюбен обаче и имам всичко необходимо, защо ми е да търся друга?!“, казва синеокият Калин.
Дамата на сърцето му обаче отсега да знае, че ако връзката й с Врачански се задълбочи, няма да се види в бяла рокля. Понеже актьорът е твърдо против брака.
На принципа е, че двама души могат да живеят прекрасно и без подписа в общината.
„Може някои да ме съдят, но смятам,
че подписът по-скоро само може да развали една връзка“, обяснява Калин.

Вталил се е със 7 килограма. Но не от любов, а заради ролята си в „Господин Х и морето“. Когато правели пробите, решил, че трябва да е малко по-втален и започнал усилено да тренира.
Заради професията му непрекъснато му се налага да качва или да сваля килограми. За „Като две капки вода“, например, се освободил от повече от 10 кг. А за ролята си във „Франкенщайн“ пък качил толкова.
„Тогава носех навсякъде със себе си кутии домашно приготвена храна,защото трябваше да ям по пет пъти на ден“, спомня си Врачански.
Източник: ПИК
Обвиниха Мариана Попова в кражба: Злоба и завист стопираха песента й по текст на великия поет Пейо ЯворовМариана Попова не може да се примири със злобата и завистта, която се шири у нас. Включително и в му…Mar 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!