Шапки долу! Мария Силвестър се щракна без сутиен и проговори за силикона (снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мария Силвестър е от онези красиви българки, които винаги са будели възхищение в нас. Актрисата, която притежава не само великолепна външност, но и невероятна духовитост, показа колко ѝ липсва лятото, като сподели черно-бял кадър от горещите месеци, на който позира в къса рокля и очевидно е без сутиен. Снимката бе повод и да си припомним мнението на Мария за силиконовите импланти, както и за всякакви подобни естетични корекции:

„Не намирам за необходимо да си вдигам самочувствието чрез външни неща, сложени от някой по мен. Харесвам себе си – не защото нямам бръчки или нямам цици, а защото ми допада моята вътрешна същност, която се е поместила в тялото, което съм наела за този живот. Не търся флиртове и ухажване на мъжете, които виждат само външните дадености и не оценяват другото. Не виждам смисъл да си прикачвам найлонови торбички в областта на гръдния кош“, откровена е актрисата.

За разлика от много други красавици в родния шоубизнес, Мария Силвестър не залага на изкуствен сексапил чрез хиалуронови устни, фалшиви мигли или силикон. А ние можем само да ѝ свалим шапка за това, тъй като естествените жени са все по-рядко срещани в днешно време. А тя е зашеметяващо очарователна!

Мария Силвестър втрещи почитателите си с невиждана досега визия-СнимкаМария Силвестър буквално накара последователите си да ахнат с последната снимка, която качи в профил…Oct 10 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!