Тъкмо навреме: Маги Халваджиян даде мощен рестарт на тв кариерата на Ники Кънчев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Маги Халваджиян даде мощен рестарт на тв кариерата на Ники Кънчев точно когато се заговори, че с нея е свършено след финала на „Биг Брадър”. Водещият отново ще пръска ерудиция и чар от малкия екран – този път като част от екипа на новото шоуто на Нова тв „Маскираният певец”, научи HotArena. Ники ще влезе в ролята на детектив, който трябва да познае точно кой стои зад маските, скриващи лицата и всички участници в предаването. Същата задача в шоуто ще имат и Гала, Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро.
Ники Кънчев е изключително авторитетен водещ с огромна ерудиция и обща култура – „интелигентно момче, което винаги е било много любопитно”, обоснова избора си на детектив продуцентът Маги Халваджиян.
Ники Кънчев заприлича на старец: Буквално е рухнал и вече няма нищо общо с предишния си вид СНИМКАСпирането на „Биг Брадър“ не се отразява добре на дългогодишния водещ на риалити формата Ники Кънчев…Aug 6 2019vijti.com

Защо вкарва в предаването си точно господин „Биг Брадър” вместо някой друг интелигентен и любопитен българин? Защото Кънчев познава почти всички светски персони в страната, което ще направи разпознаването на участниците по-лесно. Същата била причината да вкарат в панел „Детективи” Гала, през чието студио е минал кой ли не. Мария Илиева пък дължи мястото си в шоуто на факта, че имала „най-надарените уши в България”. Певицата можела да разпознае всяка бленда, а гласовете на участниците в момента, в който пеят на сцената, ще са единствената част от тях, която няма да бъде скрита от никого. Те обаче ще имат правото да го преправят.
На целия този запознат със светските персони екип изпъква името на Герасим Георгиев-Геро, който призна в среща с журналисти, че нито има слух, нито набито око, нито познава виповете в страната. Тъй като обаче е забавен, Маги преценил, че ще може да разсмива хората пред телевизорите.

Актьорът имал точен план как да разкрие хората зад маските, ако са негови колеги. Щял да прегледа програмите на театрите в събота, когато ще се излъчва шоуто, за да види кой няма представления. Щом не е на сцената, значи е зад маската, е логиката на Геро. Другият тип разследване, който смятал да провежда, бил да кани всички в бранша на бира в събота вечер. Откаже ли някой поради друг ангажимент, значи участва в предаването.
Четиримата „детективи” ще могат само да предполагат кои са хората зад маските. Дали са познали, ще става ясно чак когато участниците ги свалят. Всяка седмица това ще прави един от тях. Кой ще бъде той, определят зрителите. По време на шоуто те гласуват в подкрепа на човека, когото харесват най-много.

Който получи най-малко гласове, отпада и сваля своята маска. Ако че някой се разкрие извън този регламент, дори и пред своите близки, го грози неустойка в огромен размер. Продуцентът отказа да уточни сумата, с която ще глобява, но няколко пъти подчерта, че цифрата е „огромна”.
Още преди да започне преговорите с евентуалните участници, той ги карал да подписват договори, че няма да разкриват никаква информация. В тези договори била посочена въпросната сума, която ще дължат, ако нарушат тайната. Дължат я не само участниците в шоуто, но и всички, с които са водени преговори, но впоследствие кандидатурите им са били отхвърлени, пише Уикенд.

Продуцентът е наел фирма за сигурност, която да го консултира точно как да пази самоличността на хората зад маските. За да отидат до студиото, те ще бъдат взимани от тайни места, облечени в специални костюми, които напълно ги скриват. Ще ги вози шофьор и ще ги обслужва асистент, които не знаят самоличността им. Маги обяви, че не го интересува какво ще казват на семействата си въпросните хора, нито дали тайната, която пазят около участието си, ще ги доведе до развод. Важното е да не се разкриват до момента, в който маските им ще трябва да бъдат свалени.

Самите маски и костюми били огромно предизвикателство не само за изработване, но и за носене. Някои от тях тежали по 100 килограма, били снабдени със специални микрофони, за да се чува гласът на хората зад тях, обувките пък били със специални платформи, за да не личи ръстът на човека, който ги носи. Засега се знае, че има три мъжки маски, зад които стоят жени. Общият брой на участниците е 16. В началото те ще бъдат разделени на две групи, всяка от които ще се появява в ефир през седмица. След като отпаднат достатъчно на брой хора, групите ще се обединят в една. Човекът, който последен свали маската си, печели играта. Каква е наградата, още не се знае. Но няма да е финансова, тъй като според Маги Халваджиян популярните хора, които участват в подобни програми, нямат нужда от парични награди.

Тази реплика доста развесели водещия Васил Василев-Зуека, който беше седнал до продуцента по време на представянето на новия формат пред журналисти. Колегата му Димитър Рачков не успя да дойде заради представления извън София. На старта на шоуто в събота от 20 часа обаче щял да присъства. Не се знаело точно какво ще правят водещите по време на шоуто. За тях цялото предаване било пълна мъгла, всичко се пазело в тайна, включително тяхната роля на сцената. България e една от първите държави, които правят този формат. В САЩ той бил истински хит, в който на сцена излизали Никол Шерцингер, Ла Тоs Джексън, Джени Маккарти и др. Родината на самото шоу е Южна Корея.
Източник: Хотарена
Ники Кънчев ожени Тео и Силвана със „Стани богат“Водещият превърна сватбата в риалити с въпроси към гостите за най-съкровените мигове от живота на мл…Jun 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!