Тежък житейски период за Орхан Мурад, със съпругата му Шанай да пред развод

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Близки на фолк певеца Орхан Мурад споделиха, че на него му предстои несъмнено много тежък житейски период, защото със съпругата му Шенай са пред развод.
Оказва се, че проблемите в семейството на популярния изпълнител не са от вчера. Звездната двойка отдавна имала противоречия, кое от кое по-шумно и с драстични последици, разказват още с доловимо притеснение приятели на певеца.
След поредната семейна кавга, вбесена, красивата съпруга на легендарния изпълнител изтри много техни общи снимки от фейсбук профила си.
Нервите на Шанай се изострили особено в последната половин година, а отделно здравословните й проблеми са от доста години вече.
Съпругата на Орхан Мурад проговори за скандала и защо е изтрила семейните снимки„Нямам скандал с мъжа ми Орхан Мурад. Не сме се карали, всичко между нас е съвсем наред. Изтрих няко…May 21 2019vijti.com

Кавгите между нея и Орхан Мурад в един момент станали ежедневие. Стигнало се дори до там, че певецът не смеел да отиде на разпивка с приятели, за да не последва поредната грозна кавга със съпругата му.
Познати до двойката гадаят каква може да е причината за дрязгите помежду им и поне засега се кълнат, че не са чували някой от тях да е изневерявал. Дали това е така обаче, само времето ще покаже, както и коментарите, които вероятно ще направят Орхан и Шенай.
Разбрахме още, че голяма част от напрежението в семейството ескалирало и от факта, че в последно време Орхан Мурад нямал достатъчно професонални ангажименти и съответно финансите в семейния бюджет осезаемо намалели.

Много притеснена за отношенията на родителите си е и скандалната Сузанита, чиято популярност поне засега не е застрашена от понижаване. И въпреки това тийнеджърката силно се надявала разводът да се размине и нещата в дома й отново да се укроят и да тръгнат по стария път, пише шоу блиц.
Наскоро съпругата на Орхан Мурад обясни за изтритите им общи снимки във Фейсбук, че това няма нищо общо с техните отношения и че те не са влошени. Слуховете обаче говоря съвсем друго, а дали разводът ще се превърне в реалност, тепърва предстои да стане ясно.
Източник: Марица
Орхан Мурад плаче от радост: Видях жена си, млада и красива еОрхан Мурад плаче от радост, след като „прогледна”. Изпълнителят получи смарт камера за незрящи, кат…Apr 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!