Тази пенсионерка разби всички стереотипи и показа как трябва да се облича една жена над 70 (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дълго време се опитвах да отуча майка ми да се разхожда у дома и около площадката по халат. И въпросът е не само в това, че подобни дрехи могат да изплашат птиците в градината. Мама изобщо не се интересува от стила си. Ако една жена е толкова несериозна по отношение на гардероба си на 60, как ще се облича след 70 ?

Например в Европа жените запазват чувството си за стил през годините. Те предпочитат небрежни визии , които въпреки това са съставени от много подходящи аксесоари. Доказателство за това е страницата в Instagram на германската блогърка Хелга Лукс, която се облича толкова стилно след 70 години .

Основни нюанси

Хелга Лукс, като всяка жена, която знае много за стила, предпочита основните тонове. В крайна сметка това е най-лесният начин да комбинирате нещата помежду си. Какъвто и да е принтът на якето й, той се съчетава добре с чанта от естествена кожа, бежови панталони и ботуши до змийска кожа. В такъв тоалет събира всички погледи навсякъде

Ярки акценти

За да не изглежда скучно, блогърът допълва образа си с ярки детайли. Най-често тя се фокусира върху чанта или обувки. Хелга обича изобилието от аксесоари. Въпреки това външният й вид не може да се нарече предизвикателен. Блогърът има добре развито чувство за мярка. Затова тя предпочита ярка тениска и обеци пред лилавата коса.

Любов към якета

Преброили сме повече от 20 якета в гардероба на Фрау Хелга. И това са само тези, с които тя се похвали в Instagram. Между другото, тя няма класически офис якета. Всеки от тях има оригинална кронка, което ви позволява да комбинирате нещо с абсолютно всичко. Ето как блогърката изглежда добре в дънки и рокля със средна дължина.

Младежки обувки

Излишно е да казвам, че тази жена обича красивите обувки. Тя не се колебае да носи кецове на платформа, отворени сандали с пайети и боти до глезените с доста високи токчета. Най-важното е, че тези тоалети изглеждат подходящи за нея. Разбира се, любовта към спорта и активният начин на живот изиграха съществена роля в подобна ситуация.

Очарователни визии

И въпреки че в гардероба на Helga Lux няма много рокли и поли, почти всички те са над коляното. Една жена крие грозотата зад шарени чорапогащи или ботуши. Добре поддържаният й външен вид поставя под съмнение паспортните данни.

Смятате ли, че е допустимо да се обличате така след 70 ? В крайна сметка, разбирате ли, много неща от гардероба на Хелга са предназначени за по-млад човек, но й седят безупречно добре. Бихте ли пробвали някой от изображенията на немската баба? Кое ви допада най- много.

Абсурден случай: Вместо заявената РНК ваксина, жена получи друг препаратЗа абсурден случай с объркана ваксина срещу COVID-19 сигнализира зрител на bTV. При заявено желание …May 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!