Съпругата на експрезидента Росен Плевнелиев – Деси Банова, се жертва заради бебето, но крои и нови планове

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от бившия президент Росен Плевнелиев, блондинката се е отдала изцяло на семейството, вместо на работата си, научи HotArena.
Както е известно, бившата звезда на Нова телевизия имаше сватбена и парти агенция. Тя доста успешно е работела до 2017 година, когато Деси се запознава с Росен Плевнелиев. Бизнесът на синоптичката стартира през 2008 година и е доста успешен.
Въпреки това Банова решава, че е по-добре временно да замрази нещата, за да се посвети на сина си Йоан, който поглъща цялото й внимание и време.
Синоптичката преустанови и работата си в ефира на Нова телевизия, горе-долу по същото време, когато се запозна и с президента Росен Плевнелиев.
Беда сполетя Деси Банова, напълно съсипаха красивата съпруга на експрезидента ПлевнелиевКолежка окраде Деси Банова Деси Банова остана без работа заради колежка. Шефовете на Нова тв са кате…Apr 8 2019vijti.com

След като двамата афишираха връзката си, тя спря и с публичните си изяви.
Раждането на бебето пък накарало Деси да вземе трудното решение да преустанови и бизнеса си .
Според официалната страница на фирмата й в мрежата, последната й сватба е от май 2017 година,когато горе-долу се запознава с Плевнелиев, пише „България днес”.
„Не съм оставила напълно агенцията си,
просто за момента съм отдадена на майчинството и се наслаждавам на тези мигове”, споделя още Деси.
А синът й Йоан расте с пълна сила, гука и не спира да я радва с приятни изненади.

Впечатление правят и суперлативите от страна на доволните клиенти. Много почитатели на тв водещата я засипват с комплименти относно работата й.
За идеята да създаде сватбена агенция Деси споделя, че се е вдъхновила от сватбите на две свои приятелки.
„Помагах на две приятелки да си организират сватбите и идеята ми дойде спонтанно. Видях, че се справям добре и всичко се получава добре, а те ме поощриха, че мога да отворя собствена фирма.
Дори вече я регистрирах, правя сайт, купих й офис”, споделя през 2008 година Деси.
Въпреки че нейни приятели тогава се шегуват с нея, как така прави сватбена агенция, без самата тя да се е омъжвала някога, Банова отговаря–всяко нещо с времето си.

И е факт. През 2018 година тя и бившия президент Росен Плевнелиев вдигнаха красива бутикова сватба в София.
По-късно тя признава, че бившият държавен глава първи прави стъпка в отношенията им, като й изпраща съобщение. Тя е очарована от него, както и от отношението му към дъщеря й Йоанна, плод на любовта й с бизнесмена Ивайло Граховски.
Семейството не искаше да парадира с отношенията си, затова и сватбата им бе в тесен кръг, с най-близките роднини и приятели.
След майчинството Деси планира да се върне, но вече не към сватбите, а към организирането на корпоративни събития. „Харесва ми да се занимавам с това, доставя ми удоволствие и със сигурност не съм го загърбила”, категорична е тя.
Източник: hotarena
Гена Трайкова ограби Деси Банова: Мястото на синоптичката в Нова изстиваГена Трайкова предизвикала гнева на Деси Банова с новото си начинание, издават запознати. Продуцентк…Apr 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!