Стана ясно как шеф Манчев е успял да омае любовницата си: Досегашните мъже в живота й я сваляли само с приказки и перчене на мускули

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Манчев свалил любовницата си с кашкавал, приготвяйки го по различен начин.
Тя се оказала почитателка на тънките кулинарни техники и точно Манчев бил човекът, който можел да й ги предложи. Досегашните мъже в живота й я сваляли с приказки и перчене на мускули, а готвачът вдигнал летвата с атака по вкуса и гастрономическите изкушения.
Новата на шефа завързала връзка с него още миналата година, но по това време двамата били само добри приятели, които споделяли страстта си към пътешествията и хапването. Били се засекли на няколко обиколки, по време на които имали възможност да си говорят за нещата от живота и тънкостите на кулинарията.
Шеф Манчев се развежда със съпругата си Марина: Това е любовницата муРазводът на шеф Иван Манчев и дългогодишната му съпруга Марина се нарежда сред най-скандалните в род…Jun 12 2019vijti.com

Оказало се, че Манчев бил доста забавен човек, нямащ нищо общо с готвача, който гледа страшно от тв предаването „Кошмари в кухнята“. Преди няколко месеца нещата между тях се задълбочили, а резултатът е, че готвачът решил да се разведе с жена си.
Според клюките Манчев трябва да плати на жена си 2 млн. лева при развода, но засега няма официално потвърждение за това, пише „Телеграф“.
Манчев и съпругата му Марина имат общ бизнес с ресторанти и две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо. Наследниците също били в шок от изневярата на баща си, както и от мераците му да създаде ново семейство.

Раздялата обаче ще бъде трудна, защото Марина и Иван ще водят битка за заведенията си, а собственик на половината от тях е жена му. Луксозният апартамент за близо 500 бона в столицата също щял да остане за жена му.
Противно на очакванията, че покрай изневярата и последвалата раздяла доскорошната г-жа Манчева ще изпадне в тежка депресия, случва се точно обратното.
Марина, с която готвачът се запознава докато забърква манджи в бившия Японски хотел, а сега „Маринела“, се е отдала на бурен момински живот с приятелките си.

Чаровната съпруга, която е управител на ресторанта на шеф Манчев в София, приела философски събитията в личния си живот и вместо да лее сълзи да майстор-готвача, наваксва пропуснатото по време на дългогодишния си брак с него.
Марина започнала все по-често да споделя моминските си вечери с верните си дружки из столичните клубове. Приятелките си организирали и пътувания из страната и се наслаждавали на глезотии из СПА-центровете на хотелите.
С новия си начин на живот Марина, която и преди блестеше с естествената си красота, изведнъж още повече разцъфнала.
Източник: Хотарена
Шеф Манчев готви на папата: Монахини приготвиха ястията, но под ръководството на топ кулинаряЧервено вино, лазаня, пресни зеленчуци и кисело мляко похапна папа Франциск в България. Светия отец …May 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!