След скандала с Нова телевизия Ани Цолова избра да избяга от суетата и се засели в китно селце

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистката Ани Цолова е избрала страхотно място, където да се скрие след като преди година и половина изчезна мистериозно от ефир и повече не се върна, съобщава Блиц.
Бившата водеща живее в китното село край София Долни Пасарел. Ексекранната половинка на Виктор Николаев се подвизава там със семейството си, далеч от хорските приказки.
Населеното място се намира на 30 км от София, точно на половината път между столицата и Самоков. Пасарел е дестинация, където може да се практикуват множество хобита. Мъжът на Цолова е запален ловец и от известно време е член на ловната дружинка в селото. Миналата година дори Васил е гръмнал огромен глиган в гората.
Огромен проблем сполетя бившата водеща на сутрешния блок по Нова Ани Цолова, бори се с тежки неволиAни Цoлoвa нe ycпя дa нaмepи ĸлиeнти зa чacтни ceминapи и ce въpнa ĸъм идeятa дa paбoти в тeлeвизият…Dec 16 2018vijti.com

Китното селце се намира между два планини – Лозенска и Плана. В близост до него има езеро. Край Пасарел минава и най-дългата река в България Искър, а на 5-10 минути с кола от населеното място е язовир Искър.
Цолова със сигурност има възможността да се наслаждава на тези природни богатства и на спокойствието, което цари в околността.
Припомняме, че през 2017 година Ани внезапно бе свалена от ефира на Нова телевизия, където беше водеща на сутрешния блок „Здравей България“ заедно с Виктор Николаев.
Първоначално се шушукаше, че бившият кадър на bTV ще започне работа в ново, развлекателно предаване по същата медия, но това не се случи.

През октомври месецминалата година Цолова най-сетне проговори и разкри, че знае защо не й е тръгнало предаването и че през февруари същата година е прекратила договора си с телевизията по взаимно съгласие.
В момента Цолова работи по нов проект.
Нейните многобройни почитатели се надяват в най-скоро време да я видят отново на малкия екран. Много от тях споделят, че им липсва и биха искали тя отново да се завърне в някоя от телевизиите.

Източник: Марица
Всички говорят само за лечебната вода на Ани Цолова: Как се приготвя и от какво предпазваВсеки делник преди първи петли тя влиза в невероятната суматоха на нюзрума на Нова телевизия. Да беш…Oct 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!