Слави Трифонов продава тузарския си апартамент в столичния квартал „Борово”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов обяви за продан тузарския си апартамент в столичния квартал „Борово” за 2,6 милиона. Дългия се настани в просторното жилище в помпозната сграда „Мастерфикс” преди повече от 5 години, преди миналата пролет да се нанесе окончателно в собствено имение в пернишкото село Кладница, построено от доверения му приятел Станислав Добрев – Слави Транспорта.
Софийското жилище, обитавано съвсем доскоро от шоумена от Учин дол, действително е впечатляващо, става ясно от публикуваната обява за продажбата му. Оказва се, че много преди силния човек в ГЕРБ Цветан Цветанов да се сдобие с апартамент със собствен асансьор, тази екстра е била достъпна за Слави Трифонов, който между другото бе сред най-големите критици на имотната сделка на Цветанов, писа „Уикенд“.
Слави Трифонов е хвърлил око на тв „Евроком“, ще прави Кулеков програмен директорШоуменът Слави Трифонов води активни преговори за покупката на кабеларката „Евроком“, върви усилен м…May 10 2019vijti.com

Апартаментът от 438 квадрата на шоумена, който заема целия 9-и етаж на сградата „Мастерфикс”, разполага със собствен асансьор, задвижван със специален чип, фитнес помещение, джакузи за 6 човека с панорамна гледка към Витоша, камина, огромна библиотека и даже пиано.
Жилището е функционално разпределено на дневен, нощен тракт, зона за иконом и спална част за гости.
Сред предимствата на апартамента са дневната стая от 120 квадратни метра, 60 квадрата кухня с барплот, както и две огромни спални помещения. Всички стени в уникалния апартамент са изградени с дизайнерска мазилка, настилките в коридорите са от скъп полиран камък и гранитогрес „Версаче”, а полилеите са от чешки кристал.

Престижното жилище се отоплява от ТЕЦ с разводки в подовата настилка,
а апартаментът е изцяло климатизиран с чилър и конвектори за затопляне и охлаждане.
Към жилището Слави Трифонов предоставя на бъдещия купувач и 3 паркоместа в подземния паркинг на сградата.
Частният асансьор достига и до подземието и осигурява топла връзка с апартамента, заемащ 9-ия етаж на кооперацията.
Цената, която Дългия е обявил за луксозния си апартамент е смайваща – 1 320 000 евро, или 2,6 милиона лева.
Калкулацията показва, че шоуменът иска по 3010 евро на квадратен метър застроена площ.

През 2011 г., когато Слави придоби апартамента в квартал „Борово” до оживения булевард „България”, той плати 450 000 евро за него на фаза „груб строеж”. Трифонов обзавежда жилището повече от година и половина, преди да се нанесе в него през пролетта на 2013 г.
„Слави взе решение да се раздели с този апартамент още когато се нанесе в имението си в Кладница. Той притежава и други, по-малки жилища в София, в които понякога отсяда”, разкриват от обкръжението на най-одумвания телевизионен водещ в България.
Според близките му, Дългия пуснал апартамента за продан, тъй като в кооперацията му било прекалено оживено заради турския ресторант „Джанъм”, който се помещава на партера до централния вход на сградата. „Там е прекалено шумно и оживено до 2 след полунощ, отделно от това цялата кооперация ухае на манджи”, разкриват мотивите на Трифонов да се раздели с уникалния апартамент хора от свитата му.
Източник: Хотарена
Слави Трифонов доказа, че Крисия наистина има място в сърцето муСърцето на Слави Трифонов явно се разтопило на сбогуване с Би Ти Ви. Защото във филмчето за сбогуван…May 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!