Синът на Лепа Брена разказа за трудностите да си син на известни родители

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович говори за отвличането си като дете. В специално интервю той разкри какво е да си син на известни родители и как се развива личния му живот в момента. Стефан сподели и подробности около първия си племенник – сина на Филип и Александра.
В момента синът на Брена с тръгнал по нейните стъпки. Той вече е пуснал няколко песни, които жънат голям успех. Стефан споделя, че когато е бил малък често е ходил на концертите на майка си и се е възхищавал на това как тя успява да спечели публиката и колко много обича работата си. Наследникът на Лепа Брена и Слободан Живойнович е много горд от родителите си, но не крие, че не е било никак лесно да си дете на известни родители.
Много обидена: Снахата на Лепа Брена направи първо изявление след раждането на детето сиСнахата на Лепа Брена се възмути на статиите за нея Снахата на Лепа Брена стана майка за първи път п…Mar 30 2019vijti.com

„Имаше известна тежест да си син на известни родители, но вече свикнах. Благодарен съм, че Брена и Боба са ми родители“, споделя Стефан. Той разкрива още, че докато са били малки на него и братята му не им е липсвало нищо, не им е било забранявано нищо. Но всичко това е трябвало да се заслужи с добро поведение от тяхна страна.
В момента най-големият син на Брена живее сам и развива музикалната си кариера. Той признава, че няма никакво време за личен живот и няма приятелка.
26-годишният мъж обаче споделя, че много би се радвал да срещне момиче, което има цели в живота и е борбено.

Стефан разкри подробности и около първия си племенник. Само преди няколко седмици брат му Филип стана баща на малкия Александър. „Пленникът е страхотен и много прилича на Филип. Има същите очи. Преди да се ожени, ние двамата бяхме тандем и правихме всичко заедно. Сега, когато създаде собствено семейство, което е едно от най-важните неща в живота, той има други приоритети, така че съм по-близък с Виктор“, разкрива Стефан.
Отвличане
Най-големият син на Брена говори и за своето отвличане. Когато е едва на осем, той изчезва за пет дни. Хората, които отвличат Стефан, искат от Лепа Брена и от баща му голяма сума за откуп. Версиите за завръщането на сина на певицата у дома са различни.

Все още не се знае, кой е отвлякъл Стефан като дете.
„Не искам хората да ме съжаляват. През живота си осъзнах, че трябва да откривам положителните неща във всичко. Не мисля, че ще намеря хората, които са ме отвлекли. Тази история за мен отдавна е приключила. Мислех да направя документален филм за случилото се, но реших, че няма нужда да натоварвам хората с това. Сега съм се фокусирал върху кариерата си“, споделя Стефан, пише slobodnadalmacija.hr.
Източник: Разкрития.ком
Лепа Брена пленена от внучето си: Това е едно неописуемо щастие, любов, радост… Много е трудно да се опише тази любовЛепа Брена похвали снаха си Лепа Брена стана баба само преди няколко дни. На 6-ти март се роди първо…Mar 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!