Светлана Гущерова е на път да стане многодетна майка. Вече знае пола на първата си рожба и е избрала любопитно име

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова е категорична, че бебето й ще носи името на баща си
В най-скоро време Светлана Гущерова ще дари с първа рожба своя съпруг Християн.
В навечерието на Коледните празници самата тя призна, че очакват момиченце,
макар дълго време да се спекулираше, че ще дари с живот мъжка рожба.
Приятелки на бившата плеймейтка издават, че не се чудила дълго как да нарече дъщеря си.
Още първата й идея била тя да носи името на своя баща – Християна.
Тя истинска майка-героиня – родила е 69 деца. Заслужава си да знаем нейната историяДецата са цветята на живота, но повечето от нас вероятно ще имат малък букет от 2 или 3. Въпреки тов…Jan 17 2019vijti.com

Когато чул предложението й, очите на Гущеров се насълзили.
Не е тайна, че бизнесменът от дълго време се надяваше на дете, но мечтата му се сбъдна чак сега, след като откри правилната жена, с която да създаде семейство и с която да отгледат своите наследници.
Гущерови били твърдо решени да не остават само с един наследник.
Вече загърбила манекенската суета и манията за перфектна фигура, Светлана нямала нищо против на втора, а дори и на трета бременност. „Винаги съм си мечтаела да имам 3 деца“, признавала е тя, предават от Hotnews.bg.

В свое интервю пред Ива Софиянска през лятото на миналата година, Светлана споделя подробности около сватбата си и още тогава издава, че мечтае за повече деца:
„Сватбата организирахме за 2 месеца. Бяхме 90 човека, най-близките. Винаги съм си мечтала да изглеждам така като булка. Малка кукленска сватба. Всичко беше точно мой стил. Не искахме много да се снима, но няма как да кажеш на 90 човека да не го правят. Васил Найденов пя там. На Устата много се зарадваха гостите, на Илиян също. Кумове ни бяха най-близките хора. Като бях по-малка, бях по-романтична. Хриси на моменти е романтичен. Много ме ревнува, аз също“, каза тя.

Гущерова призна и причината двамата да нямат църковен брак: „Той много държи на традициите, но все пак нямаме църковен брак. Аз не обичам да ходя в църква. Не че не обичам, просто като отида и ми се случват много лоши неща. Последния път, като бях в църква, катастрофирах с кола. Казала съм, че в църква няма да вляза. Хриси все пак иска да ходи всяка неделя“, добави Гущерова.
„С Хриси искаме да имаме деца. Искахме още преди да се оженим. Надявам се да имаме 3“, завърши тя.
Източник: www.kliuki.net
Цанка е горда майка на цели 13 деца, като 10 от тях отглежда без помощиНай-малките – близначки – са първокласнички, едно от момчетата ще е абитуриент, най-голямата дъщеря …Jan 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!