Сашо Диков стана дядо: Няма по-щастлив човек от мен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което ще подаря на бебето Александър, ще е тайна от медиите. Това са лични неща“. Така успелият журналист Сашо Диков се зарадва на новината, че е станал дядо на красиво и сладко момченце, узна HotArena.
„Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед. Илиян е талантлив, постигнал е всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това“, споделя Сашо.
Роднините на Илиян Любомиров също не можели да си намерят място от щастие. Пернишката му рода е приготвила скъпи армагани за новороденото, писа „България Днес“.
Аня Пенчева и Сашо Диков приеха зет си като собствен син, но се оказа, че той предаде доверието имМъжът на бременната Петя Дикова е кръшкал с колежка, която не може да стъпи на малкия пръст на офици…Mar 28 2019vijti.com

„Аз съм израснал при баба. Там научих някои важни неща – да карам колело по площада, да чета в. „Дума“, като си плюнча пръста и да свалям мацки по стара пернишка рецепта. Ето и самата рецепта: приближава се до най-впечатляващата дама в някой клуб, глътва наведнъж питието й и пита със сластен глас: „Да ти поръчам ли още едно?“, шегува се с родословието си Любомиров.
Припомняме, че Петя Дикова и поетът и ко-водещ в предаването „На кафе“ Илиян Любомиров вчера станаха родители. Новината съобщи щастливият татко в предаването си.
Първото дете на двойката носи красивото име Александър, което е всъщност едно от производните на името на бащата на Петя – Сашо Диков.

Майката и бебето се чувстват добре, а семейство изказа благодарности на екипа на д-р Анатолий Дуковски от „Майчин дом“.
„Това е седмото бебе от екипа на „На кафе“, който докторът изражда“, сподели Любомиров.
Петя Дикова и Илиян Любомиров съобщиха, че ще стават родители през декември.
И ето, това вече е факт, бебчето е добре и му пожелаваме много здраве, щастие и късмет в живота!
Източник: Хотарена
Сашо Диков чака с нетърпение раждането на внучето си, но няма да може да му се порадваСашо Диков с нетърпение очаква появата на първородния си внук. Но понеже едно щастие почти никога не…Mar 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!