Румен Овчаров вдигна сватба в Гърция: Омъжи щерката на екзотичен плаж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сватба за чудо и приказ е вдигнал Румен Овчаров в съседна Гърция, узна HotArena.
Бившият енергиен министър преди дни заведе до олтара малката си дъщеря Теодора.
Щерката на политика и избраникът й Валентин се венчаха на частен плаж на полуостров Халкидики, разположен край луксозния курорт Порто Елеа, който е любима дестинация на редица български знаменитости.
На сватбата на дъщерята на Овчаров присъствали около 100-тина гости от България, Германия и Англия, които пропътували над 1000 километра, за да видят размяната на халките на двамата влюбени, писа „Ретро“.
НАП: 334 нашенци крият по над 1 милион евро в офшорки334 българи имат по над 1 милион евро в сметките си в чужди държави и в офшорки, съобщи НАП тези дни…Jun 9 2019vijti.com

Церемонията, пищната вечеря и партито се случили на метри от брега на Бяло море и продължили чак до ранни зори.
Бившият министър сам отвел щерка си Теодора до младоженската арка под звуците на сватбения марш, а силната емоция дори го просълзила.
Припомняме, че миналия месец Румен Овчаров трябваше да се изправи пред съда, но делото се отложи.
Обвинението срещу него е за умишлена безстопанственост, от която последвали щети за над 29 милиона лева. Подсъдими бяха още заместникът на Овчаров – Анна Янева и бившият изпълнителен директор на „Мини Бобов дол“ ЕАД Пламен Евтимов.
Делото започна през май на първа инстанция 10 години, след като били извършени престъпленията, за които прокуратурата е повдигнала обвинения.

На 24.04.2019 г. специализираната прокуратура внесе обвинителен акт срещу Румен Овчаров, Пламен Стефанов – бивш изпълнителен директор на „Мини Бобов дол“ ЕАД и Анна Янева – бивш заместник министър, за умишлена безстопанственост, от която са последвали щети в размер на повече от 24 млн. лева.
През м. март миналата година Софийската градска прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Румен Овчаров – бивш министър на икономиката и енергетиката, за умишлена безстопанственост за това, че въпреки задълженията си, умишлено не е упражнил достатъчно контрол, в резултат на което са последвали значителни щети за „Мини Бобов дол“ ЕАД в общ размер 8 940 231,47 лева и за длъжностно престъпление. Спецсъдът, обаче, върна делото на прокуратурата за отстраняване на допуснати процесуални нарушения, а апелативният спецсъд потвърди това.

След връщането на делото Специализираната прокуратура извърши множество процесуално следствени действия, при които се събраха доказателства за това, че в резултат на неупражнения от Овчаров контрол за „Мини Бобов дол“ ЕАД са последвали щети в размер на повече от 24 млн. лева, т.е. почти три пъти повече., съобщиха преди време от прокуратурата. Доказателствата обосновали ангажиране на наказателната отговорност и на бившия заместник-министър на икономиката и енергетиката, и на бившия изпълнителен директор на „Мини Бобов дол“ ЕАД.

И на тримата е повдигнато обвинение за умишлена безстопанственост, осъществена при условията на продължавано престъпление в периода от 25.05.2006 г. 18.03.2009 г., от която са последвали значителни щети в особено големи размери за предприятието „Мини Бобов дол“ ЕАД, в размер на повече от 24 млн. лева, като деянието представлява особено тежък случай и е последвало откриване на производство по несъстоятелност.
Източник: хотарена
Бившият на Мария Илиева вдигна сватба, с годеницата му Владислава си казаха заветното „да“Екс гаджето на Мария Илиева се ожени. Бащата на единствения син на певицата–Георги Михайлов отведе п…Jul 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!