Разделят ли се Андреа и Кобрата: Първа реакция на певицата след като Кубрат публично разцелува журналистката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в интернет с любопитни думи, които впоследствие изтри от профила си.
Фолк певицата, която по принцип е много активна след успехите на своята половинка,
този път запази мълчание, с което породи слухове, че двамата са се разделили.
Посланието на русокосата сексбомба дава поводи за сериозни размисли.
В него тя признава, че се е научила да приема чувството, че не знае накъде отива и че се е научила да се обича.
„Докато летим, може все още да не знаем накъде отиваме“, пише тя. Същевременно чудесата са всяко разгъване на крилете, с които лети.
Попфолк певицата Андреа вбеси Кубрат Пулев, играе си с търпението муАндреа пак си играе с търпението на Кобрата. Кога ще си изпати от това? Попфолк певицата Андреа отно…Mar 18 2019vijti.com

„Може и да не знаеш накъде отиваш, но знаеш, че щом разпериш крила, ветровете ще те понесат“, добави певицата в публикация, която, уви, вече не съществува.
В същото време проверка установи, че Андреа вече не следва Кубрат Пулев, както и брат му Тервел, в социалната мрежа „Инстаграм“. От своя страна и Кобрата не я следва.
Кубрат Пулев от своя страна проговори за случката, станалата популярна в цял свят
Той коментира целувката, с която прикова вниманието след победата си над Богдан Дину. Припомняме, че Кобрата награби сексапилната журналистка Дженифър Равало, която носи прозвището Джени Суши, и я целуна страстно по устата. Кадрите обиколиха новинарските емисии в цял свят.

В британски медии дори изразиха възмущение от поведението на българина, като някои активисти поискаха срещу него да бъде заведено дело за сексуален тормоз.
И докато някои се чудят защо Пулев си позволи да целуне Джени в края на интервюто, самият той обяви, че в това няма нищо случайно. Българинът използва профила си в „Инстаграм“, за да обясни случката. Пулев разкри, че с Джени са близки, дори отпразнували заедно победата.
„Може би сте видели клип с мен, в който целувам репортерка по време на интервю след победата ми в събота. Тази репортерка – Джени, всъщност е моя приятелка, и след интервюто я целунах, защото бях много въодушевен. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и останалите ми близки приятели, с които празнувахме победата. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в тази ситуация“, написа Кобрата в „Инстаграм“.

Въпросната Джени Суши се занимава любителски с журналистика, а основната й дейност е да прави суши. Красавицата обича да провокира и редовно се снима гола и само със суши по тялото си.

Източник: Блиц Спорт
Андреа с първата си емоционална изповед след мача на КобратаПевицата Андреа за първи път сподели нещо съкровено със своите фенове и последователи в мрежата, вид…Oct 30 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!