Разбра се кой е сватосал Деси и Росен Плевнелиеви: Щастливата синоптичка изказа публични благодарности

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Благодаря на фондацията и на Деси Тенекеджиева, че ме запозна с този прекрасен човек и баща.
Пожелавам успех на номинираните“.
С тези думи Деси Плевнелиева връчи награда заедно със съпруга си – президента Росен Плевнелиев, на режисьора Петър Денчев.
Той бе един от петимата млади творци, избрани от фондация „Стоян Камбарев“ и наградени вчера на церемония във Военния клуб.
Президентът Плевнелиев и жена му Деси дойдоха първи на събитието,
а малко след тях и майката на синоптичката – Лили Шопска, пише „България Днес“.
Росен Плевнелиев се изявява като отговорен мъж: Наложи на Деси строга забранаВсяка майка трябва да умее да влиза успешно в ролята на Многоръкия Шива, но това не се отдава много-…Apr 14 2019vijti.com

Галантният Плевнелиев цялата вечер обгрижваше двете жени и се стараеше нищо да не им липсва. След тях на тържеството пристигна Мариам де Унгрия, жената на трагично загиналия първороден син княз Кардам.
Тя се появи придружена от съветника си. Петър Стоянов и Антонина, вицепремиерът Красимир Каракачанов, кметицата Йорданка Фандъкова, бизнесменът Спас Русев, Марта Вачкова, Биляна Петринска, Мария Илиева, Миро и куп меценати на изкуството присъстваха на събитието.
Широко усмихнатата Наталия Гуркова бе дружно обсъдена от колежки, че флиртува, вместо да се смири и да избягва светски събития след кончината на съпруга си преди няколко месеца.

Наскоро стана ясно, че настоящата съпруга на Росен Плевнелиев е съсретодочила живота си само и единствено върху своя невръстен син Йоан,
и е оставила на заден план дейности и неща,
които са били неизменна част от ежедневието й преди да роди четвъртия наследник на президента.
Сред появата на Йоан, бившата синоптичка на Нова телевизия е преподредила приоритетите си и логично първи в листата е нейният син.
Също така, Деси деликатно отклонявала всякакви оферти за кандидат-гледачки,
които да я отменят в грижите за детето.

Тъй като вече не й се налага да работи, малкият Йоан е издигнат на пиедестал. Откакто роди, Банова остави на заден план всякакъв род публичност, отказва поканите за светски партита, а една от редките й изяви бе премиерата на биографията на Христо Стоичков, на която се появи под ръка със съпруга си.
Източник: Марица
Беда сполетя Деси Банова, напълно съсипаха красивата съпруга на експрезидента ПлевнелиевКолежка окраде Деси Банова Деси Банова остана без работа заради колежка. Шефовете на Нова тв са кате…Apr 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!